me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Primetila sam da su forumaši oštriji u komentarima od ostalih komentatora Montesonga.
Meni je ok što su se vratili i treba im dati podršku. Mala zemlja, nevelika konkurencija, novi početak. Uneće promenu, koliko toliko. Samo napred.

Neonoen je izbor za poslednje mesto za ESC. Za lokalne prilike je kul, ali nema potencijala ni za šta više od toga.

Primetila sam da su forumaši oštriji u komentarima od ostalih komentatora Montesonga.
Meni je ok što su se vratili i treba im dati podršku. Mala zemlja, nevelika konkurencija, novi početak. Uneće promenu, koliko toliko. Samo napred.
Osim Baryaka ostatak glavnih konkurenata ženske balkanske balade. Stranim fanovima je to manje dosadno nego nama pošto smo se zasitili tog žanra. Mada videćemo kako budu Crnogorci gledali na to.

Ok, ali gledaj i sa strane gledalaca koji će prvi put čuti pesme u polufinalu ili čak finalu ESC-a.
Više puta sam bila u šoku za neke rezultate, ali to je kompleksna tema. Blanka i Netta su mi 🙄. Ok za šou, ali to bi bilo to.
Danas ima previše informacija na bilo koju temu, privatno, poslovno. Ljudi žele zabavu i da se previše ne zamaraju sa detaljima. Manje je više, kažu mudri ljudi.

A baš bezveze mu je ovo, sad će ljudi odmah govoriti da je namješteno ako pobijedi. Nego, šta im je ovo na glavi 😳Screenshot_20241124-195553_Instagram.webp

Last edited:
Pa Nini ovakav format sa međunarodnim žirijem i PZE sistemom bodovanja najviše odgovara. Žiri će vjerovatno dobiti, a vrlo vjerovatno je i TOP 3 kod publike. Kada je Isak u pitanju mislim da ga žiri neće toliko visoko plasirati...

Kaže ova grupa Neon da imaju skandalozan nastup mmm
Finland No Pants GIF by Eurovision Song Contest

Nisu ništa spominjali, sem za MNE Play. Napravili su aplikaciju za različite tv platforme (Tizen, webOS itd), pa ko hoće može jednostavno da gleda i putem smart tv-a, ako ne na računaru ili telefonu.

Nisu ništa spominjali, sem za MNE Play. Napravili su aplikaciju za različite tv platforme (Tizen, webOS itd), pa ko hoće može jednostavno da gleda i putem smart tv-a, ako ne na računaru ili telefonu.
Ja mislim da sam na njihovom Instagramu procitao da ce biti na YT prenos

Back