me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Za korisnike Mts-a, ima RTCG Sat kanal na poziciji 650. Siguran sam da i oni prenose. Jedva cekam sredu. Nista se ne desava osim toga jos uvek, tako da valja i to :)
RTCG Sat (stari naziv) i TV MNE su jedno te isto.

Za korisnike Mts-a, ima RTCG Sat kanal na poziciji 650. Siguran sam da i oni prenose. Jedva cekam sredu. Nista se ne desava osim toga jos uvek, tako da valja i to :)
Nema RTCG-a ili kako se već zove u ponudi Telekoma, na poziciji 650 je PinkBiH.

Toliko mi su mi pesme non-event da mi se uopšte ne gleda u sredu, ali ću ipak ispratiti.

Definitivno Nina, Anastasija i Baryak su kandidati za pobedu eventualno Milena zbog svoje ozbiljne muzičke karijere i možda Isak, jer ima bržu pesmu i zato što je bio u mizičkom programu nedavno i Crna Gora uglavnom muške takmičare mahom bira za pobedu.

Mislim da jedino šansu za pobjedu nemaju Tina Džankić,Verica Čuljković,Luka Radović i Glumci bend.

Meni Tina ima super pjesmu, mislim da bi mogla biti pogurana od žirija

Nina će vokalno otpevati vrhunski, ako pokaže vokalno šta ume ona će biti top 2 na Montesongu zajedno sa Anastasijom, onako čisto muzički su to 2 najbolje numere, a Bayrak mi se sve više dopada, jer sam jedno 3-4 puta preslušao. Katarina Bogićević se mogla više potruditi, imala je bolju stvar prošli put "Neželjena".

Pa jedino brže a jos da je musko posto oni mahom muskarca biraju je i Isak koji i jeste najpopularnji tamo, pesma mu je prosecna, ali ne bih bio šokiran pobedom njega ili Milene, zbog imene i prezimena izvodjaca, ili harizme, šta god...

Ljudi, šta ćemo ako Montesong stvarno bude imao bolje kadriranje od PzE? 😂 Ipak imaju onog lika koji je radio nastup CG 2016.

Ma mani Pero kadriranje, mi ćemo svakako imati ove godine dosta bolju stvar, tako da Crna Gora nam nije(verujem) konkurencija ove sezone na ESC oko plasmana, bicemo bolje plasirani svakako...

Ja bih volio Isak da pobijedi, ali iskreno kad vidim sistem glasanja nešto ne mislim da će pobijediti, dovoljno je Nina 12b od žirija i on 7b i nema šanse već

Ja ne razumem ovaj hajp oko Bayraka. Mozda zato sto ne slusam tu vrstu muzike, ali mislim da su oni slali nesto slicno ranije i da ni sa tim ne bi prosli u finale. Jedino Nina ima neke sanse uz revamp da prodje kao neka siromasna verzija Tamare Todevske i iznenadi.

Pohatan Top Lista - Montesong 🇲🇪

1. Baryak - Dva srca (*)
2. Tina Džankić - Nova
3. Kejt - Obala raja (*)
4. Isak Šabanović - Ljeto, ljeto, ljeto
5. Nina Žižić - Dobrodošli (*)
6. Tamara Živković - Poguban let
7. NeonoeN - Clickbait
8. Anastasija Koprolčec - Kraj
9. Bend "9" - Stop war
10. Đurđa - To ljubav je

11. Glumci Bend - San
12. Dolce Hera - Repeat
13. Nemanja Petrović - Među zvijezdama
14. Milena Vučić - Škorpija
15. Luka Radović - Kada dođe maj
16. Verica Čuljković - Čuješ li

P(j)esme sa zvedicom smatram da bi bile dobar izbor za CG da pošalje.

Back