me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Moji favoriti za veceras su Nina Zizic, Tamara Zivkovic i Anastasija Korpolcec. Mada, niti jedna pesma mi se ne dopada i ko god pobedi, trebace ozbiljnija dorada kako bi pesma bila bar koliko-toliko konkurentna na danasnjem ESCu.

Drago mi je sto je CG ponovo tu ali sam jako razocaran ponudom pesama. Moglo je to mnogo bolje.

Last edited:
Radim popodnevnu tako da neću pratiti.
Nina mi je favorit ovdje definitivno!

Mislim da je potpuno neizvesno ko ce pobediti. Da je u pitanju PZE imao bih neke predikcije, ali sa Crnogorcima se nikada ne zna. Prateci njihove ranije izbore, neretko sam ostao razocaran na kraju.
Ako je u grupi vise clanova, onda pobedi jedan D-Moll koji ni po cemu to ne zasluzuje, samo zato sto su se sabrali glasovi prijatelja, rodbine i komsija svih clanova grupe. Takodje sam primetio da su dosta mizogeni prema zenama, i ako ih odaberu, onda je to interno.

Ne bi me čudilo da se desi Konstrakta efekat, da Neonoen pobjedi sa 12+12.
Mislim da je za taj efekat potrebno da prođe i par dana između polufinala i finala, da se slegne šok. :D I da javni servis vidi hajp.

Eto, imamo link, tako da večeras možemo gledati zajedno ovo.

A ja baš navijam da braća Crnogorci imaju odlično sve večeras, čisto radi RTS-a 🙏 ali nešto nažalost ne verujem u to.

Meni samo nije jasno sto su ovoliko pozurili i sa konkursom i sa festivalom, ali ok, njihova odluka.

Srecno svima, nadam se dobrom show-u, produkciji, kadriranju i da pobijedi neko ko ce zaista predstavljati CG najbolje sto moze u Bazelu. Licno, kao sto rekoh ranije, moji favoriti: Tamara, Baryak pa Nina. Ko god od njih da pobijedi, bicu zadovoljan iako ce svi biti vjerovatno daleko od finala ESC.

Inace, jutros je jedan clan Baryaka gostovao na gradskoj rtv Podgorica, sto mi je cudno jer obicno ( bar u Srbiji) izvodjaci ne ucestvuju po emisijama bas na dan i jutro festivala, ali eto, cisto da spomenem.

Bila su gostovanja ucesnika na RTCG-u danima i nedeljama unazad ( a neki i na gradskoj rtv), promovisali su se svi, tako da eto: Srecno svima! Nadam se da nece biti namjesteno a da bude i providno. Mislim na Mileninu eventualnu pobjedu.

Srecno svima, uzivajmo veceras!

Imaćemo. Sve je spremno. Desetak minuta pre prenosa ćemo se podsetiti i nekih crnogorskih nastupa na ESC.

Back