me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Ne bi me čudilo da se desi Konstrakta efekat, da Neonoen pobjedi sa 12+12.
Pre bih tako nešto očekivao za Dolce Heru, ona mi deluje kao nešto što estetski teži Konstri, a možda je na taj način i dožive

Pa dobro, nisam mislio sad estetski nego da neko neočekivano iznenadi nastupom i pobjedi.

Vreme je da dam svoje finalne komentare i top vezan za pesme. Kad je reč o prognozi, očekujem pobedu Nine.

1. Anastasija Koprolčec - Kraj

Fantastična pesma, veliki sam ljubitelj Bojana Marovića, a Anastasijin glas se odlično uklopio. Moj favorit za pobedu. Realno očekujem da bude 5-7. mesto.

2. Đurđa - To ljubav je

Magično. Bar na prvih nekoliko slušanja. Deluje mi kao da može brzo da dosadi, ali ovako je zaista lepo. Vidi se Kristinin pečat.

3. Baryak - Dva srca

Po mom mišljenju, najbolji izbor za Bazel.

4. Nina Žižić - Dobrodošli

Da peva neko drugi, bio bih zadovoljniji. Ovako, čini mi se da vokal nije iskorišćen ni blizu potencijala. Zicer izbor za Crnu Goru, u smislu da nema rizike, ali ni šanse da se obrukaju.

5. Isak Šabanović - Ljeto, ljeto, ljeto

Moj "guilty pleasure".

6. Tamara Živković - Poguban let

Nekako najslabija od tri balade po mom mišljenju, ali jasno mi je zašto je mnogima favorit. Lazanja scenario? Ipak ne.

7. Tina Džankić - Nova

Zarazna pesma, ostaje u glavi, malo me i radi. Zvuči kao da je ispala sa Beosonga 2013.

8. Kejt - Obala raja

Neiskorišćen potencijal. Previše svega. Nadam joj se svakako nekom drugom prilikom jer mislim da nije pretendent za pobedu. Podseća malo na "In Too Deep".

9. Glumci Bend - San

Ovo nije tako loše kao što sam mislio da će biti.

10. NeonoeN - Clickbait

Zarazno je u neku ruku, ali više iritantno.

11. Verica Čuljković - Čuješ li

Sećam se samo da je pesma pristojna.

12. Nemanja Petrović - Među zvijezdama

Isti komentar kao za pesmu iznad.

13. Band "9" - Stop War

Tvrd zvuk volim, ali ovo je neslušljivo.

14. Milena Vučić - Škorpija

Očajno, i po tekstu i po glasu kao Karleuša. Dodatno me iritira cela kampanja oko kupovine pregleda.

15. Luka Radović - Kada dođe maj

Ne leži mi jednostavno.

16. Dolce Hera - Repeat

Jednostavno ne.

Specijalni komentar:

Boban Rajović - Suze

Blagi užas.

Imate djelić nastupa Neonoen na njihovom fb profilu.Ima pirotehnike.

Samo da proverim još jednom za svaki slučaj - na MTS nema kanala koji prenosi ovo?

Pisaću ja i ovde ako nešto bude bilo baš upečatljivo. :D

Bože kakav užas od show-a. :eek:

Ovi vizuali za Džuli sećam se kad sam pravio na onom chodinom forumu specijal Eurovision Rock Contest baš su bili ono prvi koje mi YT pretraga izbacila, baš ono basic da gore ne može. 🤦‍♀️

Back