Vreme je da dam svoje finalne komentare i top vezan za pesme. Kad je reč o prognozi, očekujem pobedu Nine.
1. Anastasija Koprolčec - Kraj
Fantastična pesma, veliki sam ljubitelj Bojana Marovića, a Anastasijin glas se odlično uklopio. Moj favorit za pobedu. Realno očekujem da bude 5-7. mesto.
2. Đurđa - To ljubav je
Magično. Bar na prvih nekoliko slušanja. Deluje mi kao da može brzo da dosadi, ali ovako je zaista lepo. Vidi se Kristinin pečat.
3. Baryak - Dva srca
Po mom mišljenju, najbolji izbor za Bazel.
4. Nina Žižić - Dobrodošli
Da peva neko drugi, bio bih zadovoljniji. Ovako, čini mi se da vokal nije iskorišćen ni blizu potencijala. Zicer izbor za Crnu Goru, u smislu da nema rizike, ali ni šanse da se obrukaju.
5. Isak Šabanović - Ljeto, ljeto, ljeto
Moj "guilty pleasure".
6. Tamara Živković - Poguban let
Nekako najslabija od tri balade po mom mišljenju, ali jasno mi je zašto je mnogima favorit. Lazanja scenario? Ipak ne.
7. Tina Džankić - Nova
Zarazna pesma, ostaje u glavi, malo me i radi. Zvuči kao da je ispala sa Beosonga 2013.
8. Kejt - Obala raja
Neiskorišćen potencijal. Previše svega. Nadam joj se svakako nekom drugom prilikom jer mislim da nije pretendent za pobedu. Podseća malo na "In Too Deep".
9. Glumci Bend - San
Ovo nije tako loše kao što sam mislio da će biti.
10. NeonoeN - Clickbait
Zarazno je u neku ruku, ali više iritantno.
11. Verica Čuljković - Čuješ li
Sećam se samo da je pesma pristojna.
12. Nemanja Petrović - Među zvijezdama
Isti komentar kao za pesmu iznad.
13. Band "9" - Stop War
Tvrd zvuk volim, ali ovo je neslušljivo.
14. Milena Vučić - Škorpija
Očajno, i po tekstu i po glasu kao Karleuša. Dodatno me iritira cela kampanja oko kupovine pregleda.
15. Luka Radović - Kada dođe maj
Ne leži mi jednostavno.
16. Dolce Hera - Repeat
Jednostavno ne.
Specijalni komentar:
Boban Rajović - Suze
Blagi užas.