me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Nastupu je definitivno nešto falilo. Frontmen je imao čudnu energiju tokom nastupa.

Što se tiče audija nedvosmisleno najviše potencijala za prolazak u finale u 100% tvt sistemu.

Sad bacih pogled na nastupe. Bukvalno sto neko rece Kladovo 2004. Mogli su da iskoriste ove ekrane iza za vizuale, ali oni ko da nisu postojali. Cak da su sami kreirali pomocu AI vizuale. Italijanski X faktor je naucna fantastika za njih. Toliko malo je potrebno za ovo

Izbor kada ti Dado Topic s 74 god.bira pjesmu za ESC onaj isti kojem je naštelano da ode 2007 za HR i naravno nije prošao u finale. Neka se CG vratila. Tačno za Srbiju 12 poena sigurnih a ubuduće neka malo bolje razmisle. Pobjednička pjesma je onako u dobrom fazonu ali realno ,daleko od finala.
Moras shvatit da se CG vratila zbog uspjeha Baby Lazanje. Da se ove godine natjecala bilo bi 12+12 za HR

Sta mislite da su Crna Gora, BIH i Makedonija ucestvovale ove godine, ko bi dobio 12 poena? Teodora ili Baby Lazanja?

Morao sam da upadnem sa ovom temom, jer bukvalno sve je zanimljivo od same izabrane crnogorske pesme, ja ne znam cemu se oni nadaju i zasto bacaju ogromne pare na ovu glupost?

Sta mislite da su Crna Gora, BIH i Makedonija ucestvovale ove godine, ko bi dobio 12 poena? Teodora ili Baby Lazanja?

Od publike bi BiH i Crna Gora dale Teya Dori 12 sigurno, vjerovatno i Makedonija jer joj je otac Makedonac. Žiriji moguće da bi svi dali Lazanji.

Ma i od BiH bi Teya Dora dobila jer 99% Srba što glasa bi glasalo za Srbiju, tako isto Hrvati za Hrvatsku, dok bi Bošnjaci glasali djelom i za Srbiju i Hrvatsku, ali i za još neke zemlje.

Izgleda da je Vladana bila za Ninu jer kritikuje publiku zbog toga što su joj dali malo glasova.

l
Ma i od BiH bi Teya Dora dobila jer 99% Srba što glasa bi glasalo za Srbiju, tako isto Hrvati za Hrvatsku, dok bi Bošnjaci glasali djelom i za Srbiju i Hrvatsku, ali i za još neke zemlje.

Izgleda da je Vladana bila za Ninu jer kritikuje publiku zbog toga što su joj dali malo glasova.
Ne zaboravi da je Bosna 2012. godine 12 poena dala Kaliopi, a ne Zeljku Joksimovicu.

Pesma zapravo može da vozi i da mi bude neki guilty pleasure za ESC 2025u godinu ali voleo bih da su izabrali Barjak ili Ninu.

Nisu mi jasni ovi koji pokušavaju da pronađu nešto pozitivno u pesmi koju je CG "izabrala", a još manje ovi koji se nadaju da će uz "revamp" ući u finale. Takođe ne razumem ni ovoliku polemiku oko toga da li će nama ili Hrvatima dati 12 poena. Pa daće 10 ukoliko ne budu dali 12. Manje-više ispade da je to jedino pozitivno povodom njihovog povratka. Mogu da razumem zašto su se odlučitili za to da sa jednog broja može da se pošalje samo jedan glas, i da cena bude 1€, a takođe razumem i pokušaj da dovedu žiri iz drugih država, pošto znamo koliko je CG korumpirana i laka za manipulaciju glasovima, ali izgleda da kod njih ni ta forma ne pali. Kod njih više ništa ne pali izuzev internog izbora. Svaka moguća kalkulacija i zdrav razum pada u vodu kada su oni u pitanju. Kod nas makar znaš da ide Teya Dora zato što je najbolja, ali kod njih najbolja nikada ne ode 🤢

Morao sam da upadnem sa ovom temom, jer bukvalno sve je zanimljivo od same izabrane crnogorske pesme, ja ne znam cemu se oni nadaju i zasto bacaju ogromne pare na ovu glupost?

Uvek se na forumu nadje neki komentar gde se o drzavama prica kao da je forumas na fsc pa kao na sta je mislio kad je ovo poslao.

Back