me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Ma ona je vjerovatno htjela da mijenja kada su glasovi već upisani jer oni glasaju, potpišu glasački listić i daju kontroloru, a prije nego što pročitaju glasove u prenosu kontrolor im vrati njihov listić.

Vidim Tijana pogriješila glasove? Baš čudno, žena koja je otišla na esc valjda samo da se napije, a mogla se i doma napit i usput bi se manje obrukala

Ovaj non event uopće nisam pratio, niti sam poslušao pjesme niti jučer gledao, ali sam naravno poslušao sad pobjedničku pjesmu i ako je ovo najbolje šta su imali onda eto sramite se, čestitke

"Baš sam raspoložen za hejt" 🙏

Ali stvarno bez zezancije baš prosječno jbg

Vladana je u suštini uradila sve što je u njenoj moći, jedina je koja je pokušala da uradi nešto za mučenu CG na Evroviziji, a nema ništa od toga lično, njena ESC priča se završila odavno, na tome joj svaka čast, sama nije mogla bolje.

Ja koliko znam Vladana je bila po raznoraznim političkim odborima i udruženjima, nije ona meni baš tako bajna. Moguće da je i 2022. namješteno bilo da ona ode.

Ma ovi međunarodni žiriji su smijurija žešća, pa oni su htjeli da pošalju onaj boyband pored Bambie Thug, srećom nacionalni žiriji spasili stvar. I brojna druga nacionalna finala prošle godine, ja sam protiv njih još od onog rumunjskog nacionalnog izbora 2019. Pošto već planiraju da Montesong održavaju i narednih godina za početak neka samo Crnogorci budu u žiriju.

Back