me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Pa ja ne vidim kako Nina ima bolje šanse za finale u polufinalu u kojem glasa samo publika. Bukvalno je bila 4. kod publike u Crnoj Gori 😭 Ljudi ne vole dosadne balade i ne vole pesme koje nisu ni o čemu (koja je uopšte poenta njene pesme, slušao sam nekoliko puta i još uvek ne razumem o čemu je pesma?!)

Devojka stvarno lepo peva ali pesma je bukvalno nothing burger.

Last edited:
Ja iskreno mislim da ovo na kraju ne bi lose ni proslo. Kada se namesti outfit, svetla, kamera, neki revamp se odradi… pre neki dan je naisao na tv-u prilog i u pozadini sam cula pesmu i poceo ritam da me radi. Tako da ko zna, svakako vise na ESC-u nista nije sigurno.
Ako budu uopste otisli doduse.

Pa ja ne vidim kako Nina ima bolje šanse za finale u polufinalu u kojem glasa samo publika. Bukvalno je bila 4. kod publike u Crnoj Gori 😭 Ljudi ne vole dosadne balade i ne vole pesme koje nisu ni o čemu (koja je uopšte poenta njene pesme, slušao sam nekoliko puta i još uvek ne razumem o čemu je pesma?!)

Pa ako je moja teorija tačna, Alibaba želi da bar udovolji fanovima. Biće tužnih ako ispadne Nina, a za ove se niko neće pomeriti. :D Plus se Nina možda i provuče u zavisnosti od konkurencije.

Kakav nacionalni izbor, takav i ishod-fijasko. Voleo bih da ode Nina na kraju, iako i ja sumnjam da ima neke izglede za finale. U svakom slučaju bi bila daleko bolji izbor od pobednika.

Najbolje da se nisu ni vraćali

zorica-markovic.gif

Pa rekao bi da govori o prevazilaženju nekih ljubavnih poteškoća, krah neke ljubavi, greh i prevara...povređena je pa se kao teši ,,Nasmej se, izdrži, proći će.." , al bol nikako ne prolazi! Nisam išao dublje.

Ako se Alibaba zaista istripovao da će diskvalifikacijom nešto postići, ne može biti veća delulu queen💗

Ispadaju šta god da pošalju, sasvim im je svejedno. A Marko Vukčević jadan prijavljuje se 20 godina na montevizije, pustite čoveka da ode🤣 sasvim je svejedno hoće li ispasti oni ili neko drugi.

Nina koliko god da mi je draga nikako nije za esc. Balada koja nije dotakla crnogorsku publiku, koja razume i tekst i bliska im je ta melodija, nikakve šanse nema na Evroviziji.

:ua: 2010 i to 2 pjesme.
Da to je tada bila teška sramota a Ukrajina ionako stalno u skandalima. 1999 god Bosna i Hercegovina moja ,Hari Mata Hari s pjesmom Starac i more diskvalifikovan jer je pjesma objavljena u Finskoj dvije godine prije. Iste godine Njemačka Corina May .Koja se vratila neslavno 2002 a 1999 otišli Surpriz ,Njemački Turci Reise nach Jerusalem.Podrska za Neonce, pjesma nije objavljena. Tačka.

Meni je pesma Neoneona pun pogodak. Simpatično, pevljivo i interesantno. Realno, ništa od ponuđenog nema neke šanse za finale, osim baš možda ovoga. Kada već nema kvaiteta, aj da se ide na neki štos i šarm, a to ova pesma ima.

Ali ovo "u konsultaciji sa EBU-om"... EBU baš zabole da se bavi time... Oni su u fazonu: Aha... šta vi mislite, treba li ih diskvalifikovati.. vi odlilčite kako mislite da treba... Njih zanima samo zarada, samo da se taj show održi, makar cela hala zviždala... oni će da smanje ton i voditeljke da se smeškaju da je sve u redu... Uništili su sve... Zlatno je bilo doba Evrovizije prve decenije 2000-ih.

Ma odakle su se sada odjednom pojavili neki ljudi kojima se pesma dopada i koji misle da ovo treba da ide? Racunica je jednostavna. Pesma nema sanse za finale. Reakcije su bile uzasne. Procitajte samo komentare na njihovom Instagram profilu o pesmi pre ove opcije da ce mozda biti diskvalifikovani ! Alibaba i ekipa su shvatili da se festival gasi ako ponovo ne prodju u finale, i logicno je da traze nacin da sacuvaju svoju guzicu pre svega, a onda i da verovatno posalju Ninu u Bazel. Meni licno to odgovara. Pobeda ove grupe je potpuna nebuloza. Likovi su bili lokalno poznati i skupili su oko 400 poena od rodbine, prijatelja i ponekog "fana" iz kafica u kome su nastupali. 400 glasova nije merodavno nizasta i apsolutno njihova pobeda je jedan besmisao. Ako organizatori budu nasli nacin da ih diskvalifikuju i odrze festival, mora da se menja nacin glasanja. Ovo ko ima vise clanova u plemenskoj zajednici u Crnoj Gori nema smisla.

Niko nije branio ostalima da organizuju glasače, ne vidim šta su tu ovi Neonoeni krivi.

Što se tiče pesama, sve one u zbiru su tek nešto većeg kvaliteta od humora ono dvoje nesretnika tako da ne vidim da bi bilo ko od ostalih bio vanserijski bolji.

Crnogorci bolje da su pare sa ovog fijaska usmerili na nešto pametnije, ovime ne postižu ništa. I nisu ni morali da se vraćaju. Neka ih, nek prave sranja, makar nas ne uvlače u to kao za vreme SCG zajednice i onog političkog No Name projekta.

Odsek za kontrolu nacionalnih takmičenja Sektora za Balkan Radne Grupe za Istočnu Evropu Direkcije za Evroviziju Službe televizijskih projekata EBU je na godišnjem odmoru izgleda

Back