Isto sam pomislio
CG je drugačija, ali daj bože da grešim.Ako budu imali dobru pesmu pa i da je alternativa verujem da ljudi neće biti glupi da propuste takvu priliku. Ako im se dogodi scenario kao nama Konstrakta i u Hrvatskoj Baby Lasagna. Ne kažem da će se dogoditi ali ako se dogodi verujem da bi to umeli da prepoznaju.
Opet ćemo se radi ESC razdvojiti vidim ja, a taman bili pred ponovnim ujedinjenjem posle popisa stanovništva u CG. HahahaAli ovaj deluluizam, još ni pesme nemamo.
View attachment 25683
Doduše, mene legit zanima da li će imati bolju produkciju i kadriranje kao što su najavili.
Kejt je sama sebi radila pesmu, ne verujem da će to biti nešto konkurentno.FenomenalnoPre oko godinu dana mi je iskočila na ig sa snimkom kako peva neku pesmu i bukvalno sam ostao zaleđen koliko je napredovala i u kakvog vokalnog giganta se pretvorila. Jedva čekam da je čujem
![]()
Nema od toga ništa takođe, Leontina takođe nije konkurentna kao autor odavno. Ali mene više plaši šta li je to skrčkao Rale Bobanu. Zar nije rekao da želi da mu Joksimović pravi pesmu? Kakav Rale i EvrovizijaMs Isaku treba neka rok balada, a ne neka ljetna pjesmica
Ali ovaj deluluizam, još ni pesme nemamo.
View attachment 25683
Doduše, mene legit zanima da li će imati bolju produkciju i kadriranje kao što su najavili.
Trebao je Miloš Roganović da mu napravi pjesmuNema od toga ništa takođe, Leontina takođe nije konkurentna kao autor odavno. Ali mene više plaši šta li je to skrčkao Rale Bobanu. Zar nije rekao da želi da mu Joksimović pravi pesmu? Kakav Rale i Evrovizija
Bilo ko, samo ne Rale. Poslušao sam šta je pravio Bobanu ranije.Trebao je Miloš Roganović da mu napravi pjesmu
Boban dolazi sa Raletovom baladom koja će imati crnogorske motive, nešto slično kao što je Knez imao. Mislim da će da pobedi. Crnogorci nikada nisu izabrali ženksog izbođača, ukoliko izuzmemo interne izbore i Slavka KalezićaBojim se da će žiri masakrirati Bobana
Од Бобана не очекујем ништа претерано, веће наде гајим у Исака и Кејт што се тиче познатих. За Милену Вучић и Нину Жижић могу да кажем да очекујем да оставе солидан утисак.