dodo
Ekspert
Čini mi se da bi njegov izbor bi bila Hera yes yesBanovani forumaš čiji je nick troslovni palindrom bi obožavao ovu pesmu![]()

Čini mi se da bi njegov izbor bi bila Hera yes yesBanovani forumaš čiji je nick troslovni palindrom bi obožavao ovu pesmu![]()
PZE slender zabranjen od danas dekretom. Dozvoljeno je kukanje samo od aprila do kraja maja.Olji svaka čast kako je povećala interesovanje za ESC u celom regionu, ove godine su i Dora i Montesong u priličnoj meri imitirali PzE.
Od danas ćemo više ceniti PzE![]()
Ne smem da rizikujem da mi Miloš opali banSifra troslovni palindrom
Izgledala je kao tetka u onome što je obukla, a na onoj sceni čak i pesma koja je pobedila na Evroviziji mi je delovala mlakoSad se setih da je Emeli de Forest nesto zeznula i kod Rumuna 2019. kad je bila u ziriju, i tad je pljuvali isto![]()
Ko da mi otme iz moje duše....PZE slender zabranjen od danas dekretom. Dozvoljeno je kukanje samo od aprila do kraja maja.
Ester Peony pobeda još uvek najveći plot twist (nameštaljka) do dan danasSad se setih da je Emeli de Forest nesto zeznula i kod Rumuna 2019. kad je bila u ziriju, i tad je pljuvali isto![]()