me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Pa fino. 😀 Pobednička pesma mi je bila jedna od najboljih sinoć, dobar je zvuk i ima neku poentu, iako nije baš imalo nečega da se probere.
Ali opet ne deluje kao nešto iole dobro za ESC i sve je delovalo tako random, kao da su spletom slučajnih okolnosti izbili na prvo mesto. Da ne pričam o organizaciji i celom programu. 🤣
Ali hajde, makar moji FSC puleni idu u Bazel. 😄

Gledam ovaj naslov teme i nista mi nije jasno. Bolje da ne znam sta se desilo.

Ma da nisu i kod njih pukle mreže tokom glasanja?
Koliko god da je mala država i da nema nekog interesovanja, nelogično mi je da je broj SMS-ova tako mali.
Doduše, baš su podigli i cenu koliko sam video, pa mnogi nisu verovatno želeli da traće pare na ovo.
Verovatno da nisu ni dovoljno ispromivisali takmičenje medijski, pa ljudi možda nisu ni znali da se održava.

Koliko je ovo bilo lako namestiti u sustini da je neko bio pametan.
Pobednik ima 443 glasa!
Mogli su pre 3 meseca da pocnu da kupuju kartice, sa najminimalnijom investicijom bi neko otisao na evropsku scenu! 1 glas 1 euro to je 443 eura 😂 ajd da bude 500 eura a za 1000 bi pojeli. Sakupe ekipu family & friends i podele im kartice.
Ko zna, mozda su i kupili neke simove ovi sto su pobedili. Posto ne mogu da nadjem objasnjenje da bi u Crnoj Gori sem rodbine neko glasao za ovo.

Ne razumem cemu toliki hejt oko Milene. Riba je imala najbolji koncept i nastup, dobro je otpevala. Realno je drugo mesto za nju, ili trece. Nije za pobedu, nije za ulazak u finale Evrovizije, ali realno nastup i sve je bilo na nivou. Problem je pesma koja nije bila dovoljno dobra, ali sve u sveme 49 glasova publike je smesno, a hejt nije fer.

Ne razumem cemu toliki hejt oko Milene. Riba je imala najbolji koncept i nastup, dobro je otpevala. Realno je drugo mesto za nju, ili trece. Nije za pobedu, nije za ulazak u finale Evrovizije, ali realno nastup i sve je bilo na nivou. Problem je pesma koja nije bila dovoljno dobra, ali sve u sveme 49 glasova publike je smesno, a hejt nije fer.
Pa nije hejt, samo je smešno. Žena od 38 godina kostimirana u Ritu Repulsu.

Pa nije hejt, samo je smešno. Žena od 38 godina kostimirana u Ritu Repulsu.
Ono na glavi je bilo lose, bolje da je pustila kosu, nekako joj je glava ispala ogromna i videle su joj se godine, ali opet nije bilo krindz. Ne znam zasto je placala preglede, mozda joj je to odmoglo, pa ljudi nisu hteli da glasaju

Doživeo sam prebačaj u glavi i mislim da ipak imaju šanse da se Q i da budu “Shock Q” pod uslovom da samo oni imaju pesmu koja je u fazonu “šta je ovo koji k” realno publiku će lakše osvojiti nego žiri.

Doživeo sam prebačaj u glavi i mislim da ipak imaju šanse da se Q i da budu “Shock Q” pod uslovom da samo oni imaju pesmu koja je u fazonu “šta je ovo koji k” realno publiku će lakše osvojiti nego žiri.
Aleksa, treba mi doza tvog optimizma u zivotu

Back