me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Ja mislim da je Andrej u pravu što se eventualnih prošlogodišnjih glasova publike tiče.

12 poena iz Crne Gore bi bez ikakve sumnje otišlo Teya Dori.
Što se Bosne tiče, tu bi već bilo većih natezanja, ali opet mislim da bi Teya pre dobila (za malo) najveći broj glasova gledalaca.
Kod Severne Makedonije već ne bi ni prezime Pavlovski pomoglo i Lazanja bi opušteno izgurao dvanaesticu, naravno zato što Albanija nije prošla u finale. :)

Choda, za CG budi siguran, a u BiH bi u velikoj meri zavisilo od plasmana u finale. Ukoliko bi se Bosna plasirala, bila bi veća gledanost, a time bi udeo nacionalno orijentisanih glasača bio manji (Srba je duplo više nego Hrvata), tako da bi BL mogao da dobije 12 poena. U protivnom, opet mislim da bi pre Teya.

Odjeci Montesonga:

- Dolce Hera postala mim medju strancima, kao Sara Deop onomad u Spaniji
- Milena kupuje preglede i na nastup i i dalje joj ide reklama na ig 😂

Hoće da ima više pregleda od pobjedničke, da dokaže da je ona trebala da pobijedi.

Ja bih ovakvog nekog ekscentričnog izvođača sa ovakvom haljinom na našem nacionalnom izboru ali da piše: Expo, Jovanjica, Beograd na vodi, nova autobuska stanica i sl....

I meni ih je žao :( ali eto koliko se sećam i Jamala je pevala svoju pobedničku pesmu negde pre prvog 1.9 pa su iskulirali to iz EBU-a uz obrazloženje “nije u publici bilo dovoljno ljudi”

Back