me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Držim palčeve iz sve snage da kompozicija na kraju bude još moćnija i da "na snagu" prođe u finale. Dimitrov je unapredio Krunu fino, tako da mu sa aranžiranjem verujem.

Mogao je i Princ da ode kod Dimitrova da mu malo osveži pesmu. Mada meni nije samo aranžman problematičan kod Princa, melodija je prosto passé i nekako previše njanjava za moj ukus.
Videćemo šta je uradio za Ninu, ali imam lep predosećaj, a i imali su baš dosta vremena.

"O finalnoj verziji pjesme slobodno mogu da se usudim da kažem da je bolja od prethodne, moćnija, atraktivnija. Sve ono što smo priželjkivali od samog početka je sada tu. Darko Dimitrov je to upakovao savršeno, počev od pratećih vokala i nekih novih elemenata. Jedva čekam njeno objavljivanje," kaže predstavnica Crne Gore na Evroviziji u Bazelu za RTCG portal.

Evropska publika i reakcije na promjene

Nina Žižić vjeruje da će evropska publika pozitivno reagovati na promjene.

"Iskreno vjerujem da će publika pozitivno reagovati na promjene i finalnu verziju pjesme. U prvim reakcijama privatno, puštajući pjesmu prijateljima i poznanicima, uglavnom se svima dopadaju izmjene. Najčešće kažu da im Dobrodošli sada zvuči moćnije, što je i bio cilj."

Autori pjesme, Boris Subotić i Violeta Mihajlovska, istakli su da je revamp dodatno naglasio veličanstvenost Nininog glasa i moć njene interpretacije.

"Prigrlili smo James Bond zvuk i još više ga potencirali uz dodatak elektronike. Ovog puta Nina ima i podršku bek vokala koji su doprinijeli da pjesma zvuči veliko. Mislim da je pjesma dostigla svoj pun potencijal i da će to inostrana publika i te kako osjetiti", kaže Žižić

Samo se nadam da mi nece unazaditi utisak o pesmi, posto je poslednjih godina revamp mojih favorita bio los, pa cak i odbojan.
Inace mi je trenutno na 2. mestu i tako bih voleo da ostane.

Pa dobro, nisu sada neke velike promjene. Malo je više pojačana Bond atmosfera i tjt. Ja svakako navijam da prođe u finale.

ispeglaše neke dijelove da zvuči bolje. ništa wow. ali oke. bolje nego prije

Fale mi neki momenti iz originalne verzije, ali verovatno je samo da navike. Svakako korektan revamp.

Sviđa mi se revamp. Ovde sada sve zavisi od nastupa, jer pesma može da prođe u finale uz dobar staging.

Malo je jači instrumental, više zvuči "bondovski", ali sve je to u nekim nijansama. Bez spektakularnih promena, ali bolje je i to nego kao mi - ništa.

Ništa bitno se nije promenilo, popravili su neke delove. Instrumental mi je u nekim delovima preterano istaknut, moglo je ovo i bolje.

Back