me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Ma biće Lara vs Tamara i ko od njih dvije bude imao bolji kompromis žirija i publike, mislim da će Tamara imati bolji rezultat kod žirija. Mada, po meni bi Lana bila solidan izbor također, uživo pjesma mi zvuči baš moćno. Nažalost Luka očito nema dobar tim koji može da ga lijepo obuče. 🙃

Hahaha ala ste zli, što joj želite diskvalifikaciju. Ja ću kao po običaju da podržavam pravu stranu, Lara do pobjede!

Ali Lara je svakako bila kandidatkinja za top 3 i žiriju i publici, ovim potezom su sami sebi pucali u nogu jer će ih ljudi prozivati da glasovi tvt nisu fer

I dalje očekujem da pobijedi, iako mi je Tamara #1 a ona #2

Van toga, meni je Larina pesma toliko već viđena i ni po čemu specijalna da zaista ne vidim razlog da bude toliki favorit. Nakon što sam video onaj blam od dela Lukinog nastupa, rekao bih da on definitivno ispada iz trke, ono je stvarno katastrofa.

Super što je prava strana malverzacija i kupovina glasova. Ali dobro, svako ima svoju percepciju, očigledno.
Pogrešila šta sad, ne treba da je razapnemo. Svi greše, vidiš da je shvatila šta je uradila i odmah obrisala.

Back