me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Što se mene tiče, svako kome padne napamet da takvim prečicama krči put do pobede, apsolutno nije mesto na takmičenju. Imali smo flagrantan primer takve krađe i kod nas ove godine koja nas je dovela do toga da imamo predstavnika na ESC-u koji je vršio funkciju metle za čišćenje, ni kriv ni dužan. Tako da, pogrešila ili ne, pokajala se ili ne, ogromno UA za Laru.

Pogrešila šta sad, ne treba da je razapnemo. Svi greše, vidiš da je shvatila šta je uradila i odmah obrisala.
Posto je inace jadna naivna, nije znala sta radi
Kao sto ne zna ni sta radi sa spopadanjem velikih Eurosong fan stranica koje pozivaju na glasovanje za nju 😂

Meni je Larina pjesma Sarah Bonnici vajb, možda je malo više catchy, ali pjesma koje se ni po čemu naročito ne ističe

Posto je inace jadna naivna, nije znala sta radi
Kao sto ne zna ni sta radi sa spopadanjem velikih Eurosong fan stranica koje pozivaju na glasovanje za nju 😂
A ne opravdavam ja to što je ona uradila, ali ipak želeti nekome diskvalifikaciju nije ok. Pogotovo nekome ko se toliko trudi kao ona.

Meni se Larina pesma uopšte ne sviđa, baš mi zvuči kao da je napravljena nekako veštački po nekom receptu. Isečak nastupa doduše obećava, ali mi Tamarin isečak i generalno pesma deluje kao mnogo bolji izbor.

Jedna stvar je pozivati ljude da glasaju za nju, to je okej i logično kad učestvuješ negdje gdje ti trebaju glasovi da ćeš se promovisati, ali ružno je ovo obećavanje putovanja i nagrada ljudima ako prilože dokaz o glasanju, nefer je i prema drugima a i prema njoj samoj, iako toga očito nisu bili svjesni dok im MI 💪 nismo otvorili oči

A kako ovo nikome ne smeta? Da li je ovo fer? Njihovi glasovi će sigurno biti pošteni? Samo je Lara je problem a to što L&Đ, Neno Murić kupuju preglede i lajkove to nije problem. Ako ovo rade za neki nebitni video na Instagramu šta tek treba da očekujemo večeras...

1000022899.webp

Naravno da nije okej, ali kupovati preglede nije isto što i nuditi besplatna putovanja za glasove. Kupovina pregleda je česta pojava, imali smo je i na PZE, npr Princ je kupovao preglede i 2023. i 2025. a ovo što je Lara pokušala da uradi je dosta niže od toga, koliko god i ovo prvo bilo nisko.

Back