Bukvalno izgleda da iz tog top 3 kruga samo Tamara igra skroz fer i na kraju će izvisitiNe isplati se biti pošten.
Jao molim te a šta to radi, poziva ljude da glasaju. Ko drugima brani da rade isto?Ono što Lara radi je za diskvalifikaciju, to nije promocija, već kupovina glasova bukvalno
Pravi "giveaway" i deli besplatna putovanja i putovanje na ESC ljudima koji pošalju 20 glasova za nju i pošalju joj dokazJao molim te a šta to radi, poziva ljude da glasaju. Ko drugima brani da to isto rade?
Juuu ja sam video da deli giveaway ali nisam znao da zauzvrat traži glasove, ja sam mislio da radi to ukoliko je zaprate na mrežama ili nešto slično (kao u vidu promocije) nisam odslušao do krajaPravi "giveaway" i deli besplatna putovanja i putovanje na ESC ljudima koji pošalju 20 glasova za nju i pošalju joj dokazglasaće i ko neće otprilike, čuli pesmu ili ne, to je sve samo ne u redu.
To nisam video do sada, slažem se da nije u redu.Pravi "giveaway" i deli besplatna putovanja i putovanje na ESC ljudima koji pošalju 20 glasova za nju i pošalju joj dokazglasaće i ko neće otprilike, čuli pesmu ili ne, to je sve samo ne u redu.
Taman jedno letovanje. Može da se glasa iz Srbije?Pravi "giveaway" i deli besplatna putovanja i putovanje na ESC ljudima koji pošalju 20 glasova za nju i pošalju joj dokazglasaće i ko neće otprilike, čuli pesmu ili ne, to je sve samo ne u redu.