me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Kada počinje ovo? Dobih želju da gledam. Ne znam šta ste očekivali od scene i ovo je za Crnu Goru premija.

I ja nešto mislim da bi Tamara mogla da pukne kod publike.

Alibabić rekao da će jedan član žirija biti iz Srbije.

Pravi "giveaway" i deli besplatna putovanja i putovanje na ESC ljudima koji pošalju 20 glasova za nju i pošalju joj dokaz 🤡 glasaće i ko neće otprilike, čuli pesmu ili ne, to je sve samo ne u redu.
Juuu ja sam video da deli giveaway ali nisam znao da zauzvrat traži glasove, ja sam mislio da radi to ukoliko je zaprate na mrežama ili nešto slično (kao u vidu promocije) nisam odslušao do kraja 💀 A vidim da ima podršku cele organizacije Ritma Evrope i nekih devojaka iz IDJ - a koje su takođe učestvovale tamo na festivalu.

Poenta je da ljudi glasaju za pesmu i nastup koji im se najviše dopadnu, a ovako će mnogi ispucati glasove na nju samo da bi osvojili putovanje, bez obzira da li im se sviđa pesma.

Lepa je kao lutka ali ovo je baš nefer. Želim Tamari pobedu iako volim Larinu pesmu i nastup (potencijalno)

Pravi "giveaway" i deli besplatna putovanja i putovanje na ESC ljudima koji pošalju 20 glasova za nju i pošalju joj dokaz 🤡 glasaće i ko neće otprilike, čuli pesmu ili ne, to je sve samo ne u redu.
To nisam video do sada, slažem se da nije u redu.

Meni se ona kao celokupan paket sviđa, izgled, pesma, nastup. Stvarno nisam planirao da glasam za nju zbog giveaway-a hahaha.😂

Recite joj da briše to. Konačno nešto da mi se baš svidi, neću prežaliti njenu potencijalnu diskvalifikaciju. 😭

Back