me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Daleko od toga da je bilo ko iz CG siguran finalista, ali Lara mi deluje kao neko ko najlakše može da pokupi veći broj glasova publike.

Pogledah klipove nastupa, baš je šarenoliko. Mislim da je Tamara najbolji izbor, ali ne bih još izostavio Luku i Lanu, mada po ovom što vidimo za sada Tamara bi trebala da pobijedi.

Ocigledno produkcija favorizuje Temperaturu jer nastupaju poslednji, Lana prezgodna u ovom. Kao ulagano je najvise u njih, videcemo kako izgleda ceo nastup.
Tamara mi izgleda nekako kao trans, lici na serving kant malo
Inace je bas zenstvena
Nesto mi ne da da navijam za nju alii pobedice ona ili Temperatura.
To je sigurno.
I od Lare sam ocekivao vise, sta je dizu i razvlace onako bzv dok ide najbrzi deo pesme🤷🏼‍♂️ wtf nikad nismo znali na ovim prostorima da napravimo odgovarajucu koreografiju i ples…ali svakako za nju navijam 😁
Oli oli mi je guilty pleasure
i znao sam da je Djurdja matora za Domino, ili sam samo ocekivao energiju Alessandre iz Norveske😅
Sve u svemu Montesong mi deluje lepo smisljeno i moderno, veliki napredak u odnosu na proslu godinu.
I voditeljka nije Vladana sto je jako vazno😅

Tamarin isjecak djeluje obecavajuce. Luki nepotrebno ono sminkanje, sta uradi od sebe... 🤣
Inace, u nekoj mojoj projekciji Lukinog nastupa sam i ja ocekivao na pocetku njega sa visoko uzdignutom pesnicom ali sa ljudima sa etno instrumentima oko njega.

Mala Lana fantasticno vokalno. Njeno vrijeme tek dolazi. Bravo.

Last edited:
Abor i Tynna iz Nemačke sa prošlogodišnjeg Evrosonga su najavili da će biti u žiriju

Ako ce biti 5 clanova, onda vjerovatno 3 domaca i 2 strana. Ne znam, nisam za strance u ziriju.
Prosle godine su isforsirali Bosnjaka na Dori, kao da namjerno zele oslabiti konkurenciju.

Mozda u ostalom dijelu nastupa bude bolje. Nevjerovatno ako se ne pojavi niko sa instrumentima.
Sta li ce tek na kraju kad krene rok sekvenca.

Elem, Lara se bas dala u kampanju. Dobro i pjeva (bar na isjecku), nastup, Tamara obecava isto. Lana mala vokalno brutalna.
Potrudio se i RTCG maksimalno.
Jedva cekam veceras da pocne.

I od Lare sam ocekivao vise, sta je dizu i razvlace onako bzv dok ide najbrzi deo pesme🤷🏼‍♂️ wtf nikad nismo znali na ovim prostorima da napravimo odgovarajucu koreografiju i ples…ali svakako za nju navijam
Čini mi se da je prvi refren na ovom isečku sa probe. Sigurno će biti brža koreografija na kraju pesme.

Mislim da se ekipa iz Ritma Evrope baš iscimala oko promocije i da će glasati masovno večeras. Nekako me stra' za Tamaru da neće biti u top 2 CG publici i da joj to može presuditi

Ništa čudno da Tamara ne bude ni u top 3 publike. Ovi muljatori Bojana i David sa temua kupuju lajkove i preglede za sve živo a da neće SMS glasove. Lara ima baš jaku podršku publike, a s druge strane mislim da će je (ne)stručni žiri spustiti nisko. Luka vrlo lako može da uskoči u top 3 zbog same pesme i patriotskih glasova na koje cilja.

Biće baš neizvesno.

Back