Čestitke Tamari na zasluženoj pobedi, bila je najbolja juče. Srećno u Beču
Utisak je da su pesme ove godine bile jače ove godine, ali da su režija, osvetljenje i nastupi delovali kao audicije u Moldaviji. I otkaz za osobu koja je osmislila jezive AI razglednice koje traju čitavu večnost.
Što se pobedničke pesme tiče, meni je lično osrednja i trenutno mi je teško da vidim jasnu ciljnu grupu na Evroviziji, iako je još rano za takvu procenu. Strofe su solidne i jače od refrena, a mešanje jezika, koje mi inače smeta, ovde zvuči prirodno i smisleno uklopljeno. Tamara odlično peva i uz bolji nastup, ovde ima sa čim da se radi. Nije baš potpuno beznadežno.
Problem mi je instrumental u refrenu tokom plesnog dela, koji mi kvari utisak i pojeftinjuje pesmu. Zvuči kao generic EDM iz 2011. i ne stvarno vidim zašto je baš takav element ubačen u ovu kompoziciju, ali dobro. Takođe, možda sam ja prosto glup, ali uopšte ne razumem o čemu je pesma

Ni tekst ni nastup nemaju storytelling, priču ili jasan koncept. Ovo nije baš dobar znak, jer ako pesmu ne razume neko ko je izvorni govornik jezika, kako će onda razumeti stranci? Tamara mi je u nastupu delovala stegnuto i namršteno, kao pod velikim pritiskom. Malo više osmeha i samopouzdanja bi ovde popravilo utisak. To su neke od stvari na kojima bi se do maja moglo poraditi. Nadam se da neće završiti kao žrtveno jagnje javnog servisa, poput Nine prošle godine, kojoj su uvalili jorgan i bacili je pod kamion.
Za kraj, najveći luzer ovog izdanja je bez konkurencije Lara, koja je još jedan poražavajući primer koliko je korupcija normalizovana na Balkanu. Onako prositi za glasove publike i nuditi nagrade je jadno, odvratno i jezivo

Sam ishod da je jedna od najgorih pesama u NF osvojila televote je skandal. Njoj i sličnima bi trebalo
trajno zabraniti učešće na ovakvim takmičenjima.