me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Naravno da to sad nakon svega i nakon ispadanja ništa ne znači, ali lijepo je vidjeti da je CG ušla na televotingu u top 10. Znači, može se. Jest da je skoro polovica tih bodova stigla od komšija, ali isto tako je palo i par solidnih poena i od drugih država (Poljske, Gruzije, Portugala...).

Ma pesma je bila za finale. Glavni problem je vokal, tu je trebala da se pokrije pratećim kao Bejba, i nastup koji nije popravio onaj sa MS.

Srpski žiri apsolutno opravdano zaslužuje šutku, ali malo ne razumem neke tejkove ovde.

Bilo je reči da nije bila dobra na žiri probi, a nije ostavila značajno bolji utisak na nas ovde u utorak, ako gledamo komentare. Kako onda očekujete da je naš ili hrvatski žiri morao/trebalo da je bitnije pogura?

Nastup i pesma ne mogu da se mere sa Lelekicama, a one dobile poen više od Tamare od srpskog žirija u pf.

Srpski žiri apsolutno opravdano zaslužuje šutku, ali malo ne razumem neke tejkove ovde.

Bilo je reči da nije bila dobra a žiri probi, a nije ostavila ni značajno bolji utisak na nas ovde, ako gledamo komentare. Kako onda očekujete da je naš ili hrvatski žiri morao/trebalo da je bitnije pogura?

Nastup i pesma ne mogu da se mere sa Lelekicama, a one dobile poen više od Tamare od srpskog žirija u pf.

Da, kazu svi da je bilo lose na nastupu za ziri ali licno smatram da je bilo dovoljno za neka 3, 4 poena. 5 maksimum.

Ne bi to promijenilo nista, ne sporim.

Ja to nisam rekao, već da mi je nerealno da se očekuje da će žiri da je gura, a da je mi ovde većinom nismo videli kao finalistu nakon nastupa.

• Like
Reactions: FFM
A odakle žiriju ideja da daje Grčkoj i Moldaviji tolike poene kada ima potpuno drugi kriterijum kod CG i HR ?

Drago mi je zbog ova 2 poena od ostatka svijeta. Bar sam dao neki doprinos. 😄

Elem, bilo je vidim finih poena od publike, 8 od grckog zirija, 4 od publike, od publike u Poljskoj 6 itd itd..
Steta sto nije ostalo proslogodisnje pravilo iz polufinala na snazi.

Publika je podržala, žiri je mogao u nešto većoj meri, ali svakako ne bi pomoglo.
Da, nije bilo realno ocekivati ni 10 od Hrvatske ni 12 od Srbije, pogotovo na onako ispadanje pred kraj i dranje u nastupu za ziri.

Ipak, neke vece poene je trebala dobiti. Bar jos 10 u zbiru od jednih i drugih komsija.

Koliko sam video da je dobila po 1 poen i od nas i Hrvata u polufinalu (mislim na ziri). Da je bilo 10 od zirija, kvalifikovala bi se u finale mesto Belgijanke. Ja se u narednog srpskog ucesnika na ESCu uopste necu involvirati ko god bio jer je RTS tako zas..o sa instrukcijama da se pokopa (objektivno glasa je l te) komsiluk koji je nas bezslovno podrzao jo jednom, da reci nemam. Ko god da IH predstavlja u buducnosti, bice mi svejedno u potpunosti, dok se ne dese neke radikalne promene u drustvu.

me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora
Back