dk Danska 2026: Søren Torpegaard Lund - Før Vi Går Hjem

Nema ovo veze sa Luke Blackom. Decko pre svega ima mnogo bolju pesmu i nastup a o pevanju da ne pricam. Nekoliko klasa iznad. Zapravo jako sam se iznenadio koliko je sve dobro uklopljeno. Ako lepo replikuju nastup na ESC ocekujem najbolji rezultat Danske u poslednjih nekoliko godina.

Generalno žao mi je što nisu poslali Myrkur, mislio sam da bi se baš istaknula na Eurosongu od svih, neka kombinacija Ulvehama i I Feed You My Love, mada najviše je pjesma sama za sebe.

Za ovo, pa ne znam, meni je sve ovo baš too much. Nastup koliko god da je ubitačan, isto tako je i overstaged po mom ukusu, a i pjesma mi je malo prevaziđena. Plus što pjeva na danskom i to je to.

Kako dečko ima prodoran pogled omg, tresem seee😭😭
Šalu na stranu, oni koji razumeju znaju koliko malo ljudi uspe preko kamere da izgledaju kao da ti gledaju pravo u oči i dušu😁.

Svaka im čast na pesmi na njihovom jeziku, svaki put kada neka nordijska zemlja to uradi je pozitivno iznenađenje. Najbolja pesma od izabranih ove sezone do sada.

Bravo zemljo moja aloooooo

Nisam nastup još pogledao ali pjesma mi je na prvu sjela i slušam je otkad je izašla, još sutra da mi ZAF pobijedi na isti način protiv jakog favorita!!!

Ovo je do sada ubedljivo najbolji čuveni evrovizijski paket. Ovaj nastup može samo da se copy-paste-uje na scenu u Beču i to je to. Nije mi pesma bila ništa specijalno u audio verziji, ali ovaj lajv je sve. Jednostavno se to tako radi, gledati i učiti.

Ovo je do sada ubedljivo najbolji čuveni evrovizijski paket. Ovaj nastup može samo da se copy-paste-uje na scenu u Beču i to je to. Nije mi pesma bila ništa specijalno u audio verziji, ali ovaj lajv je sve. Jednostavno se to tako radi, gledati i učiti.
Ja ipak mislim da nastup može da se malo doradi (neke minimalne izmene). Takođe i kostimi da se malo dorade.

Bravo za Dance, drago mi je da je pobedio Soren, mada mi je i Erikina pesma bila dobra, ali svakako je zaslužena pobeda.
Inače, pridružujem se klubu obožavalaca Lige her, koja mi je još draža od ove, ali zna se da Danci retko glasaju za balade, tako da realno tada nije ni bilo očekivano da postigne veći uspeh, ali drago mi je što je dočekao svoj trenutak. Što se tiče nastupa u Beču, lično bih izbacila ili zamenila deo gde mu skidaju majicu ili bih neki bolji kostim uzela. I da, nadam se da ga neće terati da menja jezik na engleski i da je ovo, što se pominje da jezik na kome će pevati još uvek nije određen, čisto reda radi. :)

Ma je li to Danska poslala dobru pesmu u godini kada imaju politički momentum? 🤣

Nisam uopšte obraćao pažnju na njih tako da prvi put čujem pobednika i lepo sam iznenađen. Pesma je dobra, nastup je odličan. On je vrlo sceničan i ima harizmu i lep glas.

Luke Black ali yassified verzija🤣
Ovakav paket smo mi čekali da dobijemo 2023. ali ispušili.
Bukvalno mi je san da Srbija šalje ovakve stvari, ali nikada u životu ovo nećemo doživeti od RTSa (režija i produkcija). Meni za sada br. 1

Ja bih ovo radije slušao na engleskom jer danski stvarno ne mogu da podnesem...

Back