Dečja Pesma Evrovizije 2023

Pa Kazahstan pretpostavljam, jer ne znam koju državu bi još mogli ubediti. Sem ako se Crnoj Gori naprasno nije probudila želja za učešćem i ovde. :D

Od Kipra verovatno nešto brzo opet, ne bi me čudilo i da bude u fazonu 2014. ili 2016.

Kazahstan se neće vraćati ove godine - zvanično, tako da moguće je da su Crnogorci u pitanju, ne bi me čudilo.

San Marino se vraća na takmičenje posle 9 godina. Danas svakako objavljuju konačnu listu učesnica.

Biće otvorena kasno večeras kada dođem sa posla.

Ја се стварно надам да ће ове године доле испред сцене на партер да ставе дјецу и тинејџере а не да уз слоган Процвјетајмо гледамо одрасле мушкарце у првим редовима.

Не кажем да су ту са лошим намјерама и мислима, али је свакако ружно видјети то на једном дјечјем такмичењу

RTS treba da dva puta razmisli pre nego što odustane od učešća ovde,evo Kipar i San Marino se vraćaju nakon dugog odsustva,nadam se da ćemo tako i mi jednog dana.Plus,kako može jedan maleni San Marino da ima para za učešće u Madridu,a mi, odnosno RTS,nema?!

Baš mi se dopada scena i slogan, grafika. Potrudili su se, čak su izvukli dve države da se vrate.

Ја се стварно надам да ће ове године доле испред сцене на партер да ставе дјецу и тинејџере а не да уз слоган Процвјетајмо гледамо одрасле мушкарце у првим редовима.

Не кажем да су ту са лошим намјерама и мислима, али је свакако ружно видјети то на једном дјечјем такмичењу
E da, to bas neprijatno izgleda, mnogo vise od krindza su sredovecni ljudi koji djuskaju uz bukvalno decije pesme, a da ne pricam da izgleda vrlo neprijatno pride.

Super je logo, sviđa mi se što ima 17 zemalja koje se takmiče. Muškarce u prvim redovima ne podržavam, uvek su tu bila deca i nadam se da će ove godine to vratiti kako je bilo.

Back