Dečja Pesma Evrovizije 2024

Za sada me niko nije bacio u trans al treba jos pola pesma da se izabere najvise cekam Jermeniju kao i uvek .

Meni je Levon 2018. poslednja jermenska pesma koja mi se dopala.

Jermensku pesmu sa JESC sve skoro volim sve 2008 i 2012 a najdraza mi njihova svako 2021 .

Oni su generalno mnogo bolji na JESC nego na ESC,premda Ladaniva je bila dobra u Malmeu,bili su u TOP 10.

Ovaj mali iz Poljske deluje baš zanimljivo na sceni, videćemo. Ne znam da li je ona pesma koju je pevao zvanična ili je samo pevao neke druge Evrovizijske kao ostali. Dok ne izađe zvanično kod mene je ovakvo stanje:

1. :ua:
2. :nl:
3. :de:
4. :it:
5. :fr:
6. :mt:
7. :al:
8. :cy:

Pesma Kipra mi je najlošija do sada, smuti pa prospi. Hteli da postignu momenat dečijeg bupčića.

🆕

Od Francuske pa na dole mi varira, čekam da objave sve pesme daću Malti i Albaniji priliku, jedini problem je što Albanski ne mogu da svarim i to mi je problem sa svakom pesmom, ma koliko god dobra bila. Doduše u pesmana Dhurate Dore mi ne smeta, volim da je čujem.

Ipak je ono zvanična pesma Poljske, poslušaću posle pa i nju rangirati.

Ne verujem da je to zvanicna verzija oni uvek izbace spot za pesmu mozda pustili nastup nf samo .

Ovogodišnji predstavnik Jermenije Leo je nedavno najavio da će uskoro svojim fanovima predstaviti novu pjesmu, koja bi mogla postati njegova pjesma Evrovizije, predstavljajući svoju zemlju na međunarodnoj sceni. Leo je otkrio da je pjesma posvećena ljubavi. Za muzičku stranu pjesme pobrinuo se talentovani Vahram Petrosyan

Pesmu su kreirali Lazar Cvetkovski i Magdalena Cvetkovska, zaslužni za „Fire” Mile Moskov u Glivicama 2019 i „Proud” Tamare Todevske u Tel Avivu

Prvi post teme je ažuriran sa imenima takmičara i linkovima do objavljenih pesama.

Pesmu su kreirali Lazar Cvetkovski i Magdalena Cvetkovska, zaslužni za „Fire” Mile Moskov u Glivicama 2019 i „Proud” Tamare Todevske u Tel Avivu
Nije loše, ali pesme su mi baš slabe do sada, generalno. Osim Ukrajine i Holandije sve mi je samo OK.

1. 🇺🇦
2. 🇳🇱
3. 🇩🇪
4. 🇲🇰
5. 🇪🇪
6. 🇮🇩
7. 🇫🇷
8. 🇮🇹
9. 🇲🇹
10. 🇦🇱
11. 🇨🇾

Za Irsku se baš ništa ne zna, Španija objavljuje pesmu 7. Oktobra a Portugal 8. Oktobra. Ukrajinska pesma se zove “Hear me now” Promenili su.

Back