Dečja Pesma Evrovizije 2024

Evo Spanija ova mala oduvala SPANIJA moze da pobedi na domacem terenu .

Volim što se ti i ja Zoki ovde dopisujemo samo 😂 Odlična je ova pesma, ima potencijala za dobar plasman. Može čak i da pobedi u ovoj konkurenciji.

1. 🇺🇦
2. 🇳🇱
3. 🇵🇹
4. 🇪🇸
5. 🇩🇪
6. 🇲🇰
7. 🇪🇪
8. 🇮🇩
9. 🇫🇷
10. 🇮🇹
11. 🇸🇲
12. 🇲🇹
13. 🇦🇱
14. 🇨🇾

Ostale su još Irska i Jermenija

Portugal savr
Volim što se ti i ja Zoki ovde dopisujemo samo 😂 Odlična je ova pesma, ima potencijala za dobar plasman. Može čak i da pobedi u ovoj konkurenciji.

1. 🇺🇦
2. 🇳🇱
3. 🇵🇹
4. 🇪🇸
5. 🇩🇪
6. 🇲🇰
7. 🇪🇪
8. 🇮🇩
9. 🇫🇷
10. 🇮🇹
11. 🇸🇲
12. 🇲🇹
13. 🇦🇱
14. 🇨🇾

Ostale su još Irska i Jermenija
Gruzija isto jos
Meni JESC bas gotivan .

Bice gusto za pobedu trenutno od pesama sto sam cuo najvise sanse dajem Spanija Ukrajina Portugal al treb jos sacekat Jermeniju i Gruziju .

Mislio sam da sačekam da svi objave, pa onda da čujem sve, ali ipak ne.
Najviše mi se sviđa 🇪🇸 i red je da pobedi, zatim 🇵🇹 (pesmu vidim da je radio Bebé 247.fsc) i to je to xD
🇫🇷 mi je omiljena jesc država, ali počeli su da me smaraju malo (više), Enzo je po meni zaslužio pobedu, ovo poslednje dvoje i ne.
🇩🇪 jel ovo nešto kao i mi što smo imali "Podigni glas"? xD
🇪🇪 mi je isto zanimljiva, i 🇳🇱 takođe.
Najslabiji utisak mi je ostavio 🇸🇲. 🇦🇲 mi se retko kada svidi (poslednji put 2019.) ali uvek imaju zanimljive nastupe, a od 🇬🇪 se uvek nadam nečemu, čemu- ne znam xD
Drago mi je što je Estonija ostala, ali isto tako ne znam šta Makedonija radi ovde, drago mi je što i ona učestvuje, ali i ovo takmičenje košta koliko-toliko, a nije da ima neke velike rezultate, zapažane nastupe i pesme. Voleo bih da se vrate na ESC 25.
* stvarno mi fale Rusija i Belorusija, obe su odlične bile

Last edited:
Meni Jermenija najdraza jel uvek salju kvalitet
Francusku sam gotivio al prosle godine bilo bar 2 bolje pesme od pobednicke
San Marino se bolje da nije vracao
Kipar mi drago sto se vratio top mi je pesma
Uz Jerminiju Poljsku volim mnogo jel salju brutalne pesme .

Pozdrav svima, poslusao sam sada(ne sa ogromnom paznjom i letimicno pesme), osim Ukrajine i jos neke pesme, sve sam danas tek cuo po prvi put u celosti i na prvo slusanje, ovo je moj top 14 za sada:

14. Holandija- Ovo mozda i nije realno i možda i ima i gorih, ali preterala je Holandija sa jednom te isto pesmom i neretko bendom ili duetom i tralala pop pesmuljkom(koji ne znam kako na kraju i dosta dobro prodje) booring...

13. San Marino- Ovde se kao i kod Holandije ne sećam ničega, simpa devojčice i dečija pop pesmica, next please...

12. Nemačka- Isto kao i San Marino, ništa nisam zapamtio..

11. Malta- Bezlično

10. Estonija- Mehh..

9. Španija- Neverovatno zvuči sama pomisao da mi je Španija na 9.mestu, pošto su uvek uglavnom godinama unazad u samom vrhu, a prošle godine su mi bili ubedljivi favoriti, ali su prošli kao i Hrvatska ove godine nepravedno i nezasluženo drugi, iako su ukrali ceo show i bili hit, srećom Španija će prvi put ipak organizovati Dečiji Eurosong kao drugoplasirana, ali mogli su se i više potrudili kao domaćini oko pesme, ovo je njihova mislim i najslabija pesma do sada iskreno..

8. Albanija- Tipična pesma iz Albanije, iako ova pesma i ima neku emociju..

7. Makedonija- Vrcavo, ali umeli su oni mnogoo, mnogoo bolje od ovoga..

6. Kipar- Letnja pesmica, letnji melos i prizvuk, ali mislim da neće zapaženo proći Kipar ove godine iskreno..

5. Italija- Slično kao kod Kipra, samo melodičnije, i izvodjač je harizmatičniji..

4. Poljska- Prijatna pesmica sve u svemu, lepa balada.

3. Francuska- Navikla nas je Francuska na pobednički materijal, nisu mi bili pobednik prošle godine i zaista taj winneer vibe je imala Španija kao i ove godine Hrvatska, ali sam znao kao na velikoj evroviziji za Svajcarce i Hrvatsku, da ce na dečijoj Francuska i Španija voditi glavnu bitku i tako je i bilo, ove godine poput Španije, ni Francuzi nikakoo ne žele da pobede, ali i pored toga u ovoj bledunjavoj konkurenciji su mi na 3.mestu..

2. Ukrajina- Mnogo će reći izlizana pop pesmuljak, i u pravu su, ovo je i lošije od sjajne "Kvitke" od prošle godine koja je bila meni baš kul za ovo takmičenje, ali ovaj momak ima glas zaista i pesma je retka koja "pali na prvu", dakle retka pesma čije se melodije sećam posle jednog slušanja, iako nije ni originalna ni nenormalno zabavna....

1. Portugal- Pobednik(za sada), kvalitetna muzika i produkcija i izvanredan vokal ove cure doprineli su da ovo bude moj pobednik za sada i ako ovako bude uživo zvučala definitivno moguć pobednik žirija za ovu godinu, ali ne verujem da će pobediti prvi put Portugal iako i ima winner vibe pomalo...

Kompletan utisak za sada mi je bledunjav, ovo će biti izvesno najslabija dečija evrovizija koju sam ikada gledao, jer mi nijedna pesma nema SVEE, ili imaju dobar vokal klinci, ili je pesma melodična, ali nijedna pesma mi u globalu NIJE POBEDNIK..

Čekamo još Jermeniju, Gruziju i Irsku da izvade šta se spasiti može i podignu kvalitet ovog takmičenja, bukvalno sa 12 država je kvalitetnije takmičenje bilo po pesmama, Jermenija i Gruzija su baš umeli pa čak nekada i Irska izvaditi stvar, jer te 3 zemlje uvek u novembru ili krajem oktobra godinama izbace pesme i "pokidaju" pa se nadam da će tako i sada biti...

Portugal definitivno zaslužuje pobedu, odlična pesma, perfektan vokal kao i emocija, najlepša pesma koju je Portugal ikada poslao na JESC(a možda čak i ikada poslao računajući i JESC i ESC), idealna šansa da ostvare i ove svoju prvu pobedu, posle pobede na ESC 2017.

Ovo mi je malo glupo izbacujes runnig order a nisu izasle pesme glupo da dve pesme zatvaraju program a nisu izasle pesme od Gruzije Jermenije i Irska .

Back