Dečja Pesma Evrovizije 2024

Portugal, Francuska i Španija.

Tri potpuno različite pesme i različit stil, ali su mi najbolje uz mozda i prehajpovanu Ukrajinu koja hvata melodijski na prvu i najzaraznija je, svakako jedna od ove 4 zemlje će biti novi pobednik.

Portugal, Francuska i Španija.

Tri potpuno različite pesme i različit stil, ali su mi najbolje uz mozda i prehajpovanu Ukrajinu koja hvata melodijski na prvu i najzaraznija je, svakako jedna od ove 4 zemlje će biti novi pobednik.
Ma kakva bre francuska smorcina od pesme SPANIJA JERMENIJA UKRAJINA I PORTUGAL treba da pobede.

Jermenija bar salje drugacije ne francuska jedno te isto .

Meni trenutno probe najbolje Spanija Jermenija Ukrajina .

Pa i ne slažem se baš..

Kako Francuska salje jedno isto, nikakvu sličnost ne vidim sa pesmom Francuske od prošle godine, pretprošle i ove godine, drugačije melodijski čak i žanrovski..

Meni baš Jermenija šalje nekako bezlične trala la pesmice godinama, jedino 2017.godine i 2016.godine u poslednje vreme su imali zaista dobre pesme i sa jasnom i prepoznatljivom melodijom, ovo ostalo je sve bilo tralalla, pevamo čisto da se zove da pevamo, kao Gruzija početkom druge decenije 21.veka i krajem prve decenije 21.veka i još i pobedili sa takvim pesmama par puta..

Koliko je puta do sada Holandija slala dvoje ili više dece kao grupu na JESC? Samo iz glave znam 4.

Koliko je puta do sada Holandija slala dvoje ili više dece kao grupu na JESC? Samo iz glave znam 4.
10 puta su slali dvoje ili vise izvodjaca 2004 2007 2010 2013 2016 2017 2018 2020 2023 2024

Ove godine mi je par pesama odlicna, tj. glasao bih za njih. Mada u sustini mi je ovako lepuskasto izdanje.

1. :al: (po mom ukusu)
2. :ua:
3. :mk:
4. :ge: (muzika je bas lepa i uvodni pocetak)
5. :mt:
6. :pl:
7. :es: (ima simpaticnih elemenata)
8. :cy:
9. :nl: (njihovo, prepoznatljivo, ali mi je ok)
10. :it:
11. :pt: (i ovo je lepuskasto)
12. :fr:
13. :sm: (na prvo slusanje mi se nije nesto dopalo, sad se popravio utisak)
14. :am:
15. :ie:
16. :de: (na prvo slusanje mi se vise dopalo)
17. :ee:

Po svemu sudeći, Portugalija će pobediti i naravno dogodine JESC u Lisabonu.

Portugal je najblizi ne ni imao nista protiv jel ovaj devojcica ubija kako peva jos samo da vidimo nastupe i red da na Jesc vidimo neke druge drzave .

Back