Dečja Pesma Evrovizije 2024

Meni je fin Francuz, čak je i bolja pesma od prošlogodišnje pobedničke. Ali smaraju više.

Kipar baš loše mogao je nastup da je spase ali ništa. Francuska samo OK po meni dosadnjikavo.

Francuska za koplje ljudi bolja posle prvih 6 pesama, najbolji nastup i najbolja pesma bez sumnje iskreno za sada. Francuzi su zaista doktorirali JESC i jedini se apsolutno i trude svake godine oko dečijeg Eurosonga odajem im priznanje svaka im čast!

Očekivao sam više od pesme Lazara Cvetkovskog, ali nije loše ovo. Zvuči kao nešto sa Lilla Melodifestivalena od pre 100 godina.

Dobri Makednoci, lep nastup šteta što su uložili opet 1 dinar u nastup.

Makedonci su slatki, baš ovako slatki, ali mogla je biti bolja pesmica, ali meni ovo bez sve šale posle Francuske najsimpatičnija pesmičica za sada...

Poljska sve AI. Animacije, kompozicija, verovatno i tekst. I ovo dete izgleda kao da je AI izgenerisao.

A pesma bukvalno u Suno AI kucali balada za ESC.

Makedonci lepo krenuli ali glup refren i ono vristanje na kraju mi je mozak probilo. To vristanje na kraju je izgleda obavezno za sve

Upravo to, Poljska veštak od glave do pete. A ovakve balade nisu bile in ni pre 15 godina.

Znači KAAAAKO Gruzija svake godine šalje džez??? Zašto?? Čiji je to hobi na javnom servisu da samo ovakve pesme bira? 😭

Glas je stvarno profi, ali pesma dated i ne drži pažnju, jbg.

Španija šalje pesmu s kojom su pobedili pre 20 godina?

Back