Dečja Pesma Evrovizije 2024

Kako peva Gruzijac pojeo je scenuu, šteta što i pesma nije bolja, meni idalje malo dosadnjikava, dobio najveći aplauz vidim publika oduševljena, mogla bi ovo biti repriza Gruzije 2016.godine pa da neočekivano pobedi haha, iskreno na publiku ostavio najjači utisak, žiri će ubedjen sam ceniti njegov brutalan glas, Gruzijac vokalno ozbiljna konkurencija Portugalki, i mogao bi zeznuti Portugal kod žirija makar, zato što mi nesigurno deluje Portugalka uživo slušao sam je uživo u nekoj emisiji kad pevala svoju pesmu plašim se za nju...

Sad kad ova Delarosa pobedi zbog ludih španskih eurofanova.

Kako stoje stvari glasam za Italiju, SM iz sažaljenja i za još jednu pesmu ako nađem uopšte.

Da, Španija poslala lošu kopiju sebe iz 2004.

Španija, mala je harizmatična i lep dečji nastup ali falilo je energije u pevanju.

Mala Španjolka pojela, voleo bih da pobedi. Prezarazna pesma, neverovatna harizma i pesma koja je oličenje nečega što JESC treba da predstavlja.

Petre glasaj za Portugal, da pobedi kvalitet na JESC, a i nisu nikada pobedili Portugalci jos uvek..

Nemačka takođe bezveze. Šteta, voleo sam ih na JESC 2020. i 2021.

Poljak malac najbolji. Na kraju Fra Ita,Gru , Pol Jesc isti kao ESC ,samo se iste zemlje vrte s tim da mi je drago što Slandinavce ovo ne zanima

Pa Skandinavci kao ne žele ovim da traumiraju decu, a imaju svoja takmičenja za decu. Make it make sense.

Holanđani svake godine ista pesma. 🥰🥰🥰 Direktna konkurencija SM.

Nemačka pesmica još jedna u nizu finih, ali neinspirativnih balada.

Najdosadnija država na JESC pogotovo mi je Holandija, Božee Gospodee dosadne li zemlje, šalju već 20 godina na ovo takmičenje jednu te istu recikliranu pesmu, kakav smoor..

Što je najgore, neretko sa tim tralalala pesmuljcima za jednu upotrebu još neretko i dobro baš prodju lol

Bukvalno za Holandiju imam utisak-ista pesma i isti izvođači svake godine. Dokle će reciklirati sami sebe, zaista je pitanje.

Back