Dečja Pesma Evrovizije 2024

Irska neprijatna nazalost kao i svake godine, još nebitna Malta je ostala i to je to, idemo na glasanje i nadam se pobedi Portugala mada nisam siguran, od balada ubedljivo najbolji vokalno i nastupom je onaj mali iz Gruzije,on mi miriše na onu malu sto je 2016.godine donela Gruziji pobedu, kada je svima bila najgora ta pesma i uzasna, pa je pobedila zbog glasa ili čega već lol

Portugalka preslatka i zrelo nastupa, samo mi se nije svidelo sto peva kroz nos i oni whistle tonovi su malo u falsu

Super Malta.

1. 🇮🇹
2. 🇺🇦
3. 🇲🇹

Ali umesto Malte glasam za S. Makedoniju.

Maltu nisam ni gledao samo slusao.

Moj top 5 večeras:

1. Portugalija
2. Francuska
3. Španija
4. Ukrajina
5. Severna Makedonija

Pobedjuje Portugalija, Francuska, Ukrajina, Španija ili Gruzija večeras

Što se mene tiče:
1. :es:
2. :pt:
3. :fr:
4. :it:
5. :ie:
Generalno, vrlo loše izdanje.

Ja glasam više puta ne znam je li tu ispravno i važeće. Samo refrešujem

Direktno ispred bine je trebalo da bude deo gde su samo deca, da su čak i poklonili ta mesta, najboljim učenicima madridskih osnovnih škola npr. Takođe mi je ok da su tu i roditelji učesnika, kao što neki i jesu. Ovo je degutantno koliko muškaraca ima tamo.

Ukrajina pobeđuje i nije čak ni blizu. Baš je opao kvalitet pesama u odnosu na prošle godine...

Kakve veze ima kog su pola i starosti i da li su žene ili muškarci u publici ne razumem?? Ko ima para on kupi ulaznice prvi i ode i gleda ne razumem čemu toliki hejt??

Glasao za Italiju, Francusku i Ukrajinu, devojcice ove godine nisu bas bile na nivou zadatka

Generalno su dosadne pesme, ali ajde, izdvojio sam Francusku, Holandiju i Portugaliju za glasove.

Back