Uh, odakle početi... Planirao sam da ništa ne pišem do nedelje, ali onda će biti previše toga za napisati + ću pola zaboraviti. Čitao sam vaše komentare od sinoć i uglavnom sam saglasan sa većinom. Prvo, stvarno je bilo kao gej parada, i to jako neukusna gej parada lol Jedino što je gore je onaj javni seks na gej paradi. Mislim da je vreme da Evrovizija odustane od gej poljubaca, bukvalno niko više to ne želi da vidi, okej je, shvatili smo poruku, ljubimo se sa muškarcima svi, dosta je bilo.
Najveći utisak, i pozitivan i negativan, na mene je naravno ostavila Irska. Ja sam uživao gledajući onaj nastup, ona koreografija, pa taj bye fool stav, ma savršeno. Ali uvek se desi da pesma koju fanovi zavole tek na samoj Evroviziji ispadne, to je pokazatelj da bi i običnim gledaocima trebalo više vremena da je zavole. 'Ajde, bilo bi lepo da sam dobio tih 5.000, ali bilo bi još lepše da su prošli jer je ona takva jedna mica od devojke, a to kažem ja koji retko gledam ko su i šta su pevači i pevačice na ESC-u.
O produkciji i svim tim stvarima nemam više šta da kažem, ono je nivo nekog nacionalnog finala i to je to.
Što se nas tiče, ako izuzmemo to kadriranje koje meni nije bilo ništa posebno, sve ostalo je bilo savršeno. Nemam pojma šta da očekujem od plasmana i zato neću čitati forum detaljno do nedelje jer ne želim da mi subjektivni forumaši dižu hajp svojim očekivanjima. Ipak je ovde bilo ljudi kojima su i Moje 3 delovale kao pobednice LOL. Tako da ću gledati samo brojke, kladionice i Spotify, a o Spotify-u ću i vas izveštavati sa terena.

Brojke i bez bilo kakvih drugih očekivanja, želim da sutra uživam.
Proglašenje finalista je naravno bilo monstruozno. Kao i vi, zamalo sam doživeo srčku, a imam i dokaz:
A ovo mi je stvarno bio hit:
Tako da, sve najbolje Konstry i hvala joj na svemu. Rekao bih možda ono "jedva čekam kraj" jer je ESC kao ESC ove godine sranje, ali zapravo ako budemo dobro prošli oprostiću štenari (skoro) sve.
Honorable mentions:

(nije mi visoko, ali sinoć sam uživao!)

(svaka čast na svemu ikada)