Losa organizacija kao izgovor za izlive ksenofobijeJasno.
A Ferari, Maserati, Lamborgini, Dukati... sonde za komete, i moji atomski časovnici za satelite se prave sami, pretpostavljam...
Mi u Srbiji smo poslednji koji mogu nekome da tupe za industrijsku (ne)razvijenost...
O Petrovom štenarama da i ne govorim.
Lakše malo sa uvredama na nacionalnom nivou!
Svaka im cast jos samo sunce da znaju da okrenu i gde bi im kraj bioJasno.
A Ferari, Maserati, Lamborgini, Dukati... sonde za komete, i moji atomski časovnici za satelite se prave sami, pretpostavljam...
Mi u Srbiji smo poslednji koji mogu nekome da tupe za industrijsku (ne)razvijenost...
O Petrovom štenarama da i ne govorim.
Lakše malo sa uvredama na nacionalnom nivou!
Mislim na pojedine postove sa ovog forumaTačno, ksenofobija prema Italijanima je u Srbiji izražena kroz istoriju, tako da je loša organizacija samo izgovor da se to probudi.
Da, zato što je Italija inače zemlja koju tradicionalno svi mrzeLosa organizacija kao izgovor za izlive ksenofobije
Ako ostanu ovakvi lockdown-i po Kini, i ako ostanu sankcije prema Rusiji (odakle dolazi dosta sirovina za elektroniku i mehaniku), sledeće godine treba scenu da počnu da prave gotovo godinu dana ranije.Blago onome ko bude organizator sledece godine.
I za iole dobru organizaciju, ima da bude nahvaljen kao da je uradio ne znam ni ja sta![]()