Ostale pesme vredne pomena (no-english) su mi: Ania Byrcyn-Dokąd?, Sajmir Çili – "Nën Maskë", Maian – "Meeletu" i Ott Lepland – "Aovalguses", Giusy Ferreri - Miele i Sangiovanni - Farfalle, Petra - Ireligios, Rayden – "Calle de la llorería"
S obzirom da su mi do sada izabrane pesme za Evroviziju dosta lose, nema svrhe da ih rangiram za sada, pa sam u zamenu za to rangirao pesme iz NF-a koje su mi odlicne; nisu ukljucene nas izbor, Dora, Francuzi i Svedjani.
Predivno izgleda scena, bas se oseti sveza krv. Neke delove bih malo izmenio, ali opsti utisak je odlican.
A nekako Zorji vise lezi scena, ne ide mi uz Muskarcinu, ali ko zna, videcemo sta je Sara smislila za nastup.
Meni niti jedan favorit za sada nije pobijedio na NFovima....
Neki top sezone bez pobjednika:
1. Ovunque Sarai
2. Farfalle
3. Death Of Us
4. River
5. Theje
6. Hold Me Close
7. Lovesick
8. Virale
9. Kui Vaid
10. Calle de la Lloreria
11. Aovalguses
12. I'm Letting You Go
13. Hammer of Thor
14. Domenica
15. Dove Si Balla
16. Dangerous
17. Eco
18. Duecentomila Ore
19. Into Your Arms
20. Terra
Lepa je scena ili sto bi Ana Stankc rekla bina
Konacno da se maknu od onog Floriana, kao da samo on postoji.
Videcemo koliko ce biti funkcionalna, ali setimo se da je najbolja scena ikada isto imala vodu.
Da konačno će scena ličiti na esc scenu i da ima neku konkretnu formu a da nisu samo nabijeni led ekarani i podijum.
Većinom je prošla dekada bila loša sascenama. Mehanički princip funkcionisanja scene kao i rasveta, laseri itd će biti fascinantni.
Ok scena, ali to su renderi, neću ništa reći prije nego je vidim. Ona od prošle godine na renderima izgledala kao iz budućnosti, a u stvarnosti obični prosjek.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.