Kako onaj početak kod Loreen, oni synths zvuče jeftino ovako kad se sluša preko drugog snimka jbt..Al me namučio yt još mi pokvario kvalitet videa, no nema veze svakako sam prvi put pokušao nešto da napravim.Elem, autorska prava nadam se da su ispoštovana tu su me drndali najviše, valjda ga neće opet ukloniti.
Pošto su izašle sve pesme u prvom polufinalu, eto došlo vreme da reagujem na pesme.
Ali ovo nije veseli folk tako da neće tako dobro proći. Taman za 18. mjesto u finaluMoldavski folk nikad ne ispada!
Previše bi bilo još i to i ovako me nervira što je Island upao u polufinale niđe veze xDMoram priznati da sam se slatko nasmejao, ali ne u negativnom smislu.Zanimljiva reakcija.
A posebno mi je drago cuti sto ti se dopada Portugal.Mozda si jedino jos trebao za kraj da kazes neki ukupan utisak za 1. pf-e.
Ovako mogu da zamislim da reagujes na nase pesme na FSC-u.![]()
Kaj si rekel ovde?
Island gratis. Ili ti je mozda favorit, a neces da priznas.Previše bi bilo još i to i ovako me nervira što je Island upao u polufinale niđe veze xD
A da, veoma slično reagujem i na FSC pesme samo što nikad nisam snimao reakciju.![]()
Hahaha, nikako favorit, vidi se iz reakcije.Island gratis. Ili ti je mozda favorit, a neces da priznas.![]()
Pa to da miKaj si rekel ovde?
Nisam znao da sve ove stvari koje su mi se desile su zbog tebePa to da mistavljaš u 1. pf, on mi je jedan od favorita za finale iz druge pf večeri...
![]()
As Valentina sung in 2014, maybeeeee...Nisam znao da sve ove stvari koje su mi se desile su zbog tebe![]()
Bas si lepAl me namučio yt još mi pokvario kvalitet videa, no nema veze svakako sam prvi put pokušao nešto da napravim.Elem, autorska prava nadam se da su ispoštovana tu su me drndali najviše, valjda ga neće opet ukloniti.
Pošto su izašle sve pesme u prvom polufinalu, eto došlo vreme da reagujem na pesme.
Ijuu, hvala.Bas si lep![]()