ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Al me namučio yt još mi pokvario kvalitet videa, no nema veze svakako sam prvi put pokušao nešto da napravim. :D Elem, autorska prava nadam se da su ispoštovana tu su me drndali najviše, valjda ga neće opet ukloniti.
Pošto su izašle sve pesme u prvom polufinalu, eto došlo vreme da reagujem na pesme. :D

Kako onaj početak kod Loreen, oni synths zvuče jeftino ovako kad se sluša preko drugog snimka jbt.. 🤭
Da li si ti i mene nazvao "plačipička" jer sam dao 10/10 Švajcarskoj... 😮🤭🙌

Svaka sličnost sa komentarisanim sadržajem je slučajna. xD

• Love
Reactions: Mrm
Moram priznati da sam se slatko nasmejao, ali ne u negativnom smislu. :ROFLMAO: Zanimljiva reakcija.
A posebno mi je drago cuti sto ti se dopada Portugal. (y) Mozda si jedino jos trebao za kraj da kazes neki ukupan utisak za 1. pf-e.

Ovako mogu da zamislim da reagujes na nase pesme na FSC-u. :ROFLMAO:

Moram priznati da sam se slatko nasmejao, ali ne u negativnom smislu. :ROFLMAO: Zanimljiva reakcija.
A posebno mi je drago cuti sto ti se dopada Portugal. (y) Mozda si jedino jos trebao za kraj da kazes neki ukupan utisak za 1. pf-e.

Ovako mogu da zamislim da reagujes na nase pesme na FSC-u. :ROFLMAO:
Previše bi bilo još i to i ovako me nervira što je Island upao u polufinale niđe veze xD
A da, veoma slično reagujem i na FSC pesme samo što nikad nisam snimao reakciju. :ROFLMAO:

Previše bi bilo još i to i ovako me nervira što je Island upao u polufinale niđe veze xD
A da, veoma slično reagujem i na FSC pesme samo što nikad nisam snimao reakciju. :ROFLMAO:
Island gratis. Ili ti je mozda favorit, a neces da priznas. 😯

Island gratis. Ili ti je mozda favorit, a neces da priznas. 😯
Hahaha, nikako favorit, vidi se iz reakcije. :D nego je upao ne znam šta sam gledao sa spiska, a mrzi me sada opet da sečem pre ću sebi da isečem prste nego novi upload.

Posto je prvo polufinale kompletirano, veceras nakon dremke preslusavam svih 18 pesama (tako je, 18, jer tu racunam Francusku, Nemacku i Italiju).

A drugo preslusavam u cetvrtak.

Kaj si rekel ovde?
Pa to da mi 🇮🇸 stavljaš u 1. pf, on mi je jedan od favorita za finale iz druge pf večeri, pošto ću prve pf večeri izgubiti dosta njih... 😁

Nisam znao da sve ove stvari koje su mi se desile su zbog tebe :ROFLMAO:
As Valentina sung in 2014, maybeeeee... 😁 Ne znam, previše ću zemalja izgubiti u 1. pf, pa se mnogo bojim da mi "ukradeš" i 🇮🇸 koji mi je sigurica u 2. pf.. 🤭

Al me namučio yt još mi pokvario kvalitet videa, no nema veze svakako sam prvi put pokušao nešto da napravim. :D Elem, autorska prava nadam se da su ispoštovana tu su me drndali najviše, valjda ga neće opet ukloniti.
Pošto su izašle sve pesme u prvom polufinalu, eto došlo vreme da reagujem na pesme. :D

Bas si lep 😍

Kako se odredjuje pod kojim brojem nastpaju, izvlace broj kao ranije ili sami izaberu?

Back