ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

U svoja 4 zida ili?
Kako misliš u svoja 4 zida ili ne? Pa evo ti si kazes str8 da li radis "ono" na sred ulice sa svojom curom ili ženom ili da izvines se pipkas,stipkas da se vulgarnije ne izrazavam sa partnerkom na sredu ulice na primer na sred Knez Mihailove?
Meni je podjednako krindž da se bilo ko drapa štipka i pipka i žvalavi na sred ulice, svako normalan se oseća neprijatno da neko radi takve stvari na sred ulice, ok uhvatis curu za ruke na klupici ste,izadjete u kafic idete u bioskop i sve fino, ali bas da imate odnose ili se vaćarite pre više hiljada ljudi u knezu je složićeš se degutantno, mislim makar normalnu osobu je blam, drugo je filmovi ljubavni,erotski itd itd a drugo je uživo pred svima da svi u tebe blenu..
Ipak treba u životu imati nekada i svoju intimu, ako me razumeš, degute je svakako..

Otvoriti temu za određene članove u kojoj mogu da se prepiru 24/7 i iznose svoja mišljenja koja nisu vezana za evroviziju za koja ih niko nije pitao pošto to inače rade u temama koje nisu preodređene za to.

Otvoriti temu za određene članove u kojoj mogu da se prepiru 24/7 i iznose svoja mišljenja koja nisu vezana za evroviziju za koja ih niko nije pitao pošto to inače rade u temama koje nisu preodređene za to.
Slazem se, poceo sam da izbegavam ovu temu kad vidim po 10 poruke zaredom odredjenih clanova....

Kako misliš da me niko nije pitao? Da li ti čitaš uopšte sve komentare ili samo moje, ljudi su me lepo pitali da objasnim i ja sam odgovorio, pitao me čovek, takodje ko je prvi započeo temu o gejevima, ja ili ostali ljudi sa foruma???

Jos uvek ne kontam zasto sam ja Pero Konstruktor, ali dobro nebitno..
Jesi gledao film "Svemirci su krivi za sve"? Ako jesi, onda bi trebalo da ti bude jasno otkud Pera konstruktor...

A to sto ne osecas mrznju prema homoseksualcima i sto te bas briga ne govori da si lud. Nego skroz postujem samo da nema diskriminacije i vredjanja.

O da, Nemanja je itekako vredjao homoseksualce, pa je popio kontru i sad ne sme ni rec o njima da prica. Dok Gotivan ili nama poznatiji kao Zvezda, taj jeste tezak homofob. I na starom forumu je uzasno vredjao, ali je tad bio ne samo homofob nego i ksenofob. Usao je u raspravu sa forumasima iz Hrvatske i popio ban. Sad je i dalje samo homofob tezak, ovaj put se povukao i nestao sa foruma.

Večeras se održava predevrovizijski koncert u Tel Avivu ali neće biti zvaničnog prenosa uživo već će snimak premijerno biti emitovan u subotu, 8. aprila u 20 časova na IsraelCalling YouTube kanalu.
Verovatno hoće lepo da namontiraju sve. :D

Jesi gledao film "Svemirci su krivi za sve"? Ako jesi, onda bi trebalo da ti bude jasno otkud Pera konstruktor...

A to sto ne osecas mrznju prema homoseksualcima i sto te bas briga ne govori da si lud. Nego skroz postujem samo da nema diskriminacije i vredjanja.

O da, Nemanja je itekako vredjao homoseksualce, pa je popio kontru i sad ne sme ni rec o njima da prica. Dok Gotivan ili nama poznatiji kao Zvezda, taj jeste tezak homofob. I na starom forumu je uzasno vredjao, ali je tad bio ne samo homofob nego i ksenofob. Usao je u raspravu sa forumasima iz Hrvatske i popio ban. Sad je i dalje samo homofob tezak, ovaj put se povukao i nestao sa foruma.
Auu nisam to znao..
Ja kontao to fini i pristojni sve ljudi, kad ono...
Šta sve čovek neće čuti i saznati da prosto ne poveruješ..
Do duše taj gotivan mi jeste delovao čudno, od kada sam ovde pisao je već iskren da budem neke čudne statuse, ali nisam znao da se svadjao i sa komsijama iz Hrvatske..
Inace kad smo kod Hrvata i na drugim forumima cak i sajtovima postoje ljudi koji vredjaju druge nacije i države, ne znam jesi li nekada bio na ovom srpskom sajtu evrovizijskom tamo ima ako si video nekoliko likova koji pisu gluposti, nesto su skoro pisali, ako si bio skoro na tom sajtu kako Hrvati nas mrze a mi njih obozavamo, kao pisu kako Srbi nikada ne održavaju koncerte u Hrvatskoj i kako Hrvati ne vole da slušaju srpsku muziku i da smo mi tamo diskriminisani jako..lol

Sve je to jedna zabluda. Kako hrvatski pevaci pevaju ovde, isto tako i srpski u Hrvatskoj. Toliko o bojkotu. Sasa Matic pevao u punoj areni Zagreb dosta puta.

Kod nas Graso, Cetinski, Nina Badric, Indira Levak i Rozga su se skroz odomacili ovde.

Znaci toliko o bojkotu, nego sve to mediji rade i srpski i hrvatski.

Jeste, Gotivan je bio uzasan neposredno pred Doru 2019. da je usao u ozbiljan sukob sa forumasima iz Hrvatske i popio ban.

Uvek sam gledao Israel Calling na fejsbuku. :( Moglo je i za nas koji nemamo tamo nalog. Još Balkanika kad je bila na nekoj zgradi pored bine su projektorom prikazivali zastave. Prošle godine je isto bilo vrh. Najbolji predevrovizijski party.

Sve je to jedna zabluda. Kako hrvatski pevaci pevaju ovde, isto tako i srpski u Hrvatskoj. Toliko o bojkotu. Sasa Matic pevao u punoj areni Zagreb dosta puta.

Kod nas Graso, Cetinski, Nina Badric, Indira Levak i Rozga su se skroz odomacili ovde.

Znaci toliko o bojkotu, nego sve to mediji rade i srpski i hrvatski.

Jeste, Gotivan je bio uzasan neposredno pred Doru 2019. da je usao u ozbiljan sukob sa forumasima iz Hrvatske i popio ban.
U Hrvatskoj si zaboravio Mariju Šerifović, Acu ŠMRKASA, Draganu, Lepu Brenu da ne pominjem pop i rok grupe, svi su rado vidjeni gosti a na žalost/na sreću oni slušaju tu našu muziku i kod njih se to što se sluša kod nas sluša po folkotekama,spalovima i klubovima u Hrvatskoj nazalost mi smo poprimili taj tursko/bugarsko/grčki turbo dizel grand folk vajb,a oni poprimili od nas jbg..
Ok i Kazalište je lupam sad možda kopija nečega, ali bolje poprimiti Kazalište vajb, nego Mile Kitić i ŠMRKAS vajb u muzickom smislu smatram da smo mi loše uticali na Hrvate, dok smo mi (Srbi) dobro uticali i dajemo im sjajan film što se filmova dobrih i serija tiče tu smo mi maheri, a oni su maheri za pop i rok muziku da se ne lažemo..

Lepo je sve to, samo sto, kako su neki rekli, kad su Sanja i Tijana isle, delegacija je sve to pa i sam ESC shvatala kao ekskurziju.

Tvoje se trudim da ne čitam.
E pa zato nemaš pravo komentarisati moje objave i nisi kompetentan, kompetentan je samo onaj koji pročita komentare.
To je kao kada bi deci u školi predavao geografiju čovek koji je imao jedinicu iz tog predmeta i išao na popravni.
Znači ne možeš i nemaš prava mene kritikovati i direktno me kao malopre prozivati da sam izašao iz teme,a nisi video pre toga da su Zeleni i Lignjoslav počeli priču o LGBT populaciju i kako ih gotivan i Nemanja mrze i onda sam na osnovu te teme ja nesto dodao,pa me zeleni posle pitao da mu pojasnim svoj stav o tome itd..

E da zaboravio sam film "Mi nismo andjeli 3" (tu debelo ismevaju turbo-folk 😁) gde za soundtrack su radili i ovogodisnji hrvatski predstavnici Let 3 zajedno sa Borisom Milivojevicem i Micom Trofrtaljkom, uradili su pesmu "Posteljina (Bracna registracija)" i pojavili su se na filmu isto, takodje se i Petar Graso pojavio na filmu kao "mladozenja na svadbi".

Lepo je sve to, samo sto, kako su neki rekli, kad su Sanja i Tijana isle, delegacija je sve to pa i sam ESC shvatala kao ekskurziju.
Zato što su išle da se provedu što mnogima i jeste cilj i jeste lepo, ali opet treba se malo i potruditi makar uživo ako ništa to najbolje moguće odraditi da ti se ne smeju i te kostime videti da se obuče nešto prikladno a ne kao Frajle užas..

E da zaboravio sam film "Mi nismo andjeli 3" (tu debelo ismevaju turbo-folk 😁) gde za soundtrack su radili i ovogodisnji hrvatski predstavnici Let 3 zajedno sa Borisom Milivojevicem i Micom Trofrtaljkom, uradili su pesmu "Posteljina (Bracna registracija)" i pojavili su se na filmu isto, takodje se i Petar Graso pojavio na filmu kao "mladozenja na svadbi".
Vidis to sam zaboravio, meni je taj treći deo Andjela ubedljivo najgori, mada i produkcija i sve je izgledalo mnogo jeftinije skromnije i odvratnije, i Seka je čak glumila tamo, tako da me nije zainteresovalo i glupav mi je film, baš loš, jedino dobro mi je onaj lik sa gitarom koji peva onu finu rok pesmicu i ima svirku onaj Marko jedino su mi to kul delovi filma, ovo ostalo uglavnom loše, baš loše..
Mi nismo Andjeli 1 naravno najbolji, meni se i mi nismo andjeli 2 dopao iako je losiji,ali smo ga gledali svi porodicno, dok trojka je svetlosnim godinama ispod..

Back