ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Postoji offtopic tema.
Postoji filmska tema.
Postoji tema istorije eurovizije.
Mi sve te stvari imamo.
Postoje samo što to 99,9999999% forumaša ne primenjuju u praksi.
Jedina osoba koja se 100% i zaista uvek drži date teme je Miloš,dobro hajde i Milica...

Jesi gledao film "Svemirci su krivi za sve"? Ako jesi, onda bi trebalo da ti bude jasno otkud Pera konstruktor...

A to sto ne osecas mrznju prema homoseksualcima i sto te bas briga ne govori da si lud. Nego skroz postujem samo da nema diskriminacije i vredjanja.

O da, Nemanja je itekako vredjao homoseksualce, pa je popio kontru i sad ne sme ni rec o njima da prica. Dok Gotivan ili nama poznatiji kao Zvezda, taj jeste tezak homofob. I na starom forumu je uzasno vredjao, ali je tad bio ne samo homofob nego i ksenofob. Usao je u raspravu sa forumasima iz Hrvatske i popio ban. Sad je i dalje samo homofob tezak, ovaj put se povukao i nestao sa foruma.
Smiri malo strasti, ali hvala sto si moj fan, i sto toliko volis da me analiziras. 😊😊😊

Onda ona nešto kao polemiše i onda neko kaže nešto njoj i ona kao nešto i onda Kemiš i onda ona podgovara muža pa onda ona kao mi nešto kažemo pa Kemiš...
Real Housewives Television GIF

NIšta ne gledam do subote! Tad ću lepo da kupim kokice i da se pretvaram da gledam Evroviziju.

Baš htedoh da pitam, na osnovu čega je rađeno to s obzirom da je svima broj streamova na toj slici znatno veći nego što jeste?

Sto se tice Mengonija, u Italiji ima 56 miliona stanovnika. Plus ogromna dijaspora. Pa tek onda internacionalni fanovi. I slusanje vise puta. Licno mislim da ce biti oko 7., 8. Mesta.

Back