ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

I ja Baloša slušam (i žao mi što nije izabran), njega i Šaja najviše, a ponekad nalete Zejna, Boris i Hurricane sa On Repeat liste.

Meni je odlična akustična verzija, baš prija ⭐

Molitva od Kipranina je bila sjajna, svideo mi se i Sudden lights 😍 koji je izveo englesku verziju jedne od svojih pesama sa poslednjeg albuma , Australijanci su pokidali takođe sa obradom pesme od Kipranina. Kaarija, Dilja i Alessandra su bili super. Inače ceo ovaj koncept mi se baš sviđa.

Luka na italijanskom 🥰
(Fali mu s kao glas "z" u "Zvelji" i "deZerto", al' svejedno dobro zvuči lol)

Nije mi jasno zasto svi ili vecina njih snima akustik verzije, pogotovo za brze pesme, skroz nepotrebno po meni. Finac je jedini napravio super verziju svoje pesme, ostalo mi nista nije drzalo paznju. Bravo za Kipranina i Molitvu!! Puno je kreativnije da rade cover evrovizijskih hitova nego svoje pesme da pevaju u deset razlicitih verzija...

ESC 2023 u stilu Sunđer Boba

MEdhQvi.jpg

tYZllD5.jpg

BehYStR.jpg

8afExnl.jpg

TOD8eU4.jpg

bLZRM1y.jpg

2hkYjuX.jpg
ALBANIJA I SAN MARINO JFKFKSKSK

Kad EBU nema love da plati O2 Arenu u Londonu mesec dana, za probe sve i polufinala i finala.. :( Ali dobro, biće i to super..

Osim toga, arena u Liverpulu je jedna od najmanjih po pitanju kapaciteta u odnosu na ostale gradove koji su ostali u trci za domacina. Arene u Mancesteru i Glazgovu imaju veci kapacitet ali je isto verovatno bio problem sa bukiranjem arene na mesec dana.

Back