ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

U revijalnom delu finala Evrovizije nastupaju: Kalush Orchestra, Sam Ryder, a tokom parade sa zastavama biće Go_A, Jamala, Tina Karol i Verka Serduchka!

Takođe, u okviru segmenta "The Liverpool Songbook" nastupaju Mahmood, Netta, Daði Freyr, Cornelia Jakobs, Duncan Laurence i Sonia!

Očekivano, tu su svi Ukrajinci, iako je u Liverpulu Evrovzija, nema sem Rydera nikoga iz Engleske, sve Ukrajinci i to prežvakani Ukrajninci koji uvek budu, još samo Maruv i Melovin fale i to je too haha, mogli su Jamalu staviti da nastupi i u oba polufinala, mislim čisto zbog dinamike...

Pero, Maruv nije Evrovizijska ucesnica, niti je to ikada i bila.

Uz to tu je i SONJA IVENS PREDSTAVNICA UJEDINJENOG KRALJEVSTVA 1993. SA PESMOM BETTER THE DEVIL YOU KNOW (nije kopirala Kylie Minogue).

Pa biće Sonia pored Sema. Ona je rođena u Liverpulu i predstavljala je UK 1993, kada je osvojila drugo mesto.

Uz to tu je i SONJA IVENS PREDSTAVNICA UJEDINJENOG KRALJEVSTVA 1993. SA PESMOM BETTER THE DEVIL YOU KNOW (nije kopirala Kylie Minogue).
Kao prvo nisam Pera, a kao drugo kakve to veze ima, koliko puta su na evrovziji nastupali u revijalnom delu ljudi koji ili nikada apsolutno nisu bili na evrovziji, ili su bili na nacionalnom finalu pa su ispali..
Mogu ti odmah navesti za sekund 20 primera takvih pevaca, samo sa evrovzije u Beogradu ti je preko 50% njih bilo koji veze do tada(a ni kasnije neki) nisu imali, cak nisu svi ni pevaci bili a pojavili se cak i u finalu i dok je glasanje trajalo,..

Kako volim tu pesmu od Kajli evo sad cu da je pustim! ❤️

Ma sigurno im treba i VPN da bi gledali Evroviziju... Eno ruski fanovi tradicionalno i ove godine organizuju gledanje finala Evrovizije u bioskopu "Baltika" u Moskvi.

Moja greška, samo ne prenose na javnom servisu. Kapiram da i dalje može putem YT i drugih streamova.

U Rusiji se dosta koristi i satelitski signal. Svakako će se snaći oni.

Dobra mi je ta pjesma od Sonie.To je tada njima bilo četvrto 2. mjesto u 6 godina.

Smara me to utrpavanje Verke, a zabrinjavajuci su mi ljudi u zrelim godinama koji se loze na Lasha Tumbai, mislim na "Verka Legend" fanove. Jos mi je i draze sto smo ih tad pobedili

Back