Koliko sam primetila i ti mesecima ovde stavljas emoticone i komentare, pratis svakodnevno sta se desava. Znaci da ti je bitno. A decko to radi isto samo na vecem nivou, ide na nacionalne izbore i intervjuise za 1 od najpopularnijih esc fan kanala. Ako mu je to vokacija i najvaznije znaci da mu jeste u zivotu prioritet. Ne sakupljaju se sredstva SAMO ako si na samrti a nemas para za operaciju. Koga zanima da li neces konkretno ti ili neko drugi da donira, ko hoce to je vec uradio ili ce. CROWDFUNDRAISING je najnormalnija pojava u svetu, vidim jos nepoznata kod nas i neprihvacena. Jako me cude ovakvi stavovi bas na portalu fanova Evrovizije. Shvatala bih negativan stav da je objavljeno negde drugde.
Iskreno ni da imam para ne bih za njih iz wiwiblogs donirao, a razlog nije ni nehumanost,njihov fizicki izgled, niti da sam homofobičan, već smatram da oni nisu dobri ljudi.
To su pokazali 2019. godine, oni su naime tada snimili na youtube reakciju za rumunsko nacionalno finale gde su Ester kritikovali kako joj pesma bezvezna losa, kako im se spava dok je slušaju, ismevali su je bukvalno, dok su za Lauru Bretan-Dear father bili odusevljeni i naježeni, svi su tada verovali da ce Rumunija ako nju posalje ostvariti svoj najbolji plasman svih vremena, moguće i pobedu ako nju pošalju.
Pozvani su u stručni žiri i bojkotovali Lauru koja je tada imala 15 ili 16 godina i pokidala po glasovima publike, samo zato sto se u medijima negde pojavila informacija da je ona nekada ranije dala neku izjavu da nije fan baš gej zajednice, sto je rekao par godina ranije i Mans Zelmerlow pa je pobedio na evrovziji, jer se žiriju i ljudima svidela pesma.
Oni su Lauru u finalu kao clanovi zirija bojkotovali a obojica su dali 12 poena Ester koja im je najgora pesma maltene koju su culi, Ester je pobedila jer je bilo glupo pravilo, da valjda glasovi publike vrede samo 5% ili jos manje,a ziri ima prednost, cak i Loreen ,Emmelie itd su dali 12 poena Lauri, ali zbog njih dvojice nije otisla ta cura sjajnog i nestvarnog vokala, unistili su joj san zbog licnih kompleksa i frustracije,a samim tim Rumunija je prvi put ispala u polufinalu ako se dobro secam i propustila idealnu šansu da prvi put možda čak i pobedi na ESC.
Taj čin meni je dovoljan da steknem užasno mišljenje o njima kao ličnostima...