ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Ok, samo vi spavajte na pomen Moldavije kao i svake godine, maj samo sto nije stigao ;)
Ne robujem stereotipima, ali pesma Moldavije mi se nikada u životu nije svidjala, zapravo svidjala mi se samo 2007. godine i to je to dosta im je od mene haha

Moldavija kvalitetniju i bolju stvar od 2007. godine nije imala i bila neko 9. mesto ili tako nešto, isto Gruzija jednom u životu pošalje dobru stvar te 2011. godine i u tako jezivoj godini oni budu 9. mesto, pa to je prosto da se ubiješ, a Švedjani da pošalju i brzalicu od 3 reči koja traje 20 sekundi bi bila u top 10 u najgorem slučaju, užas..

Zavisi šta se podrazumeva pod "dobro" i Konstrakta je solidno i nekima dobro prošla kod žirija maltene top 10, možda se desi da prodje kao Konstrakta, ili malo slabije, ali to je maksimum što od žirija može dobiti, čak ni Ukrajina nije sjajno i bajno prošla 2021. godine a bila druga po publici...

Koliko je zapravo dobra pesma "Rise like a phoenix", pobedila bi 100% i da nije imao/la bradu, classic bukvalno..ta godina je bila sjajna što se tiče top 4 recimo sve pesme fantastične Austrija, Holandija, Švedska, Jermenija, sve 4 pesme vrhunske..

Vau za Lorin 🫠 Kakva izvedba, naježio sam se.

Nadam se da će Evrovizija biti odskočna daska da malo vaskrsne karijeru. I dalje je ogroman potencijal i voleo bih da snimi muziku/ pesmu za neki film 😍

Kako peva ova Mimicat iz Portugala čoveče Božiji koja carica, kako je ovu pesmu pokidala u ovom videu naježio sam se od glave do pete, svi su male mace(ne računam Loreen hajde kao..) za njuu..
Omiljeni muški vokal Letonac, ženski realno Portugalka možda i broj 1 makar ova izvedba je bila kidanjee uff... takav tip pesama gotivim i takvu boju glasa..
A Boga mi i naša mala Blanka naučila pevati preko noći, vi je zezate ona kida "Satelitte" heheh

• Haha
Reactions: Mrm
Niko ne spominje kako Blanče "veze" - "Satellite"... 🤩😎😌🤭
Kako ne spominjem?

Ovi Litvanci baš vole Ukrajince, evo je i Monika cepa "1944", sada mi je manje simpatična i druga Monika prošle godine smorila sa ukrajinskim zastavama, ok može se to iskazati i na drugačiji način ne kao navijači Zalgirisa sa NATO zastavama i ukrajinskim zastavama, to je sport ovo je muzika manite me..
Mada što reče neko sve je to politika, inače ne bi bila zastava nijedna, čim imaš zastave narode i ostala plemena logično je da je političko takmičenje, da se vidi ko je veći i bolji od koga..

A ovo što TuralTuranX izvode u videu.. 😍❤️ Ovo je prekrasnooo...

Ovo je fantasticno, toliko dobrih izvedbi. Teya & Selena sa medlijem, jazzy izvedna Brunnette, Nemci sa vibom Tom Waitsa, Monika Lynkute fenomenalna, Ukrajinci i mnogi drugi…

Ovo je fantasticno, toliko dobrih izvedbi. Teya & Selena sa medlijem, jazzy izvedna Brunnette, Nemci sa vibom Tom Waitsa, Monika Lynkute fenomenalna, Ukrajinci i mnogi drugi…
Iskreno i sam sam iznenadjen, bukvalno samo Britanka smor i recimo Azeri, ostali se potrudili bas i dobro i zanimljivo su vecina zvucali, Grk jeste gnjavez, ali peva sjajno...

SAMO GOSPOĐETINA ĆANA I NIKO DRUGI! ZDRAVOOOOOO SVIMAAAAAAAAAA! I ŠTAAAAAAAA IMAAAAAAAAA!!

Poslednje vidjenje finalista. Nema promena vise.

2023f.png

Back