U prvom polufinalu kući nakon prvog polufinala idu Irska,Malta, Azerbejdzan, Holandija i Švajcarska. Dok iz drugog polufinala najmanje sreće će imati: Albanija, San Marino, Grčka, Rumunija, Belgija i Danska.Slozio bih se. Ali Grci zbog dijaspore znaju da se provuku kao i obicno. Kamo srece znaci da ih vidim da lete kuci, da su u prvom, ispali bi samo tako.
Mozda cu ipak rizikovati sa Poljskom umesto Grcke.
Usput stavi i Portugala kao finalistaSlozio bih se. Ali Grci zbog dijaspore znaju da se provuku kao i obicno. Kamo srece znaci da ih vidim da lete kuci, da su u prvom, ispali bi samo tako.
Letonija,Švajcarska, Holandija, Portugal tu 2 prolaze, dve ispadaju, svakako neka balada mora proći. Nadam se da ipak Holandija i Švajcarska ispadaju, a Letonija i Portugal idu u finale daj BožeU drugom polufinalu je ovo scenarij koji bih odmah potpisao, ali provuci ce se uzasi iz Albanije i Belgije vjerojatno.
U prvom Latvija tesko da ce proci, bud’mo realni
Zalim, ali tu rizikujem sa Azerbejdzanom jer zaista verujem da mogu da iznenade. Ja bih pre izbacio Izrael, ali nazalost oni idu 300% u finale.Usput stavi i Portugala kao finalista![]()
Naravno da Letonija nema nikakve sanse. Mislim, ko bi pozeleo uspavanku za finale? Jos fanovi satro izrevoltirani unapred ako Letonci ne prodju, e pa neka se pomire sa tim. Albancima fali dijaspora iz Italije i Svice, tako da, dosta su klimavi. Belgiji isto fali podrska publike, pa pre bi Danska prosla.U drugom polufinalu je ovo scenarij koji bih odmah potpisao, ali provuci ce se uzasi iz Albanije i Belgije vjerojatno.
U prvom Latvija tesko da ce proci, bud’mo realni
Ne bih bas rekao da je Portugal siguran. Ovo mi je vise materijal za ziri, publika ne pada bas na ovakve pesme i izvedbe.Portugal je poprilicno siguran finalist, a izmedju Nizozemske i Svicarske jedna ispada vjerojatno, iako bih ja obje pustio, al’ nazalost premalo je mjesta
Estonci su u zoni komfora, Grci ako poljska Bejba prodje, tesko njima (mada iskreno i ne bih pustio Grcku u finale). Prosto neverovatno koliko je ova godina straobalna po pesmama.Za neke pjesme, kad razmisljam, uopce ne znam tko bi glasao u dovoljnoj mjeri za finale, tipa Latviju, Grcku, Estoniju… sve neke random pjesme bez vece, ciljane publike. Recept za propast s ovim sistemom
Ma kakav sram, nema to srama, da imaju ne bi se ni pojavljivali na ESK, ja se pitam kako te ljude nije sramota da pevaju takve pesme ?!
Ehh sad...nemojmo preterivati baš....Torino 2022. je po pesmama 300 svetlosnih godina iznad Liverpula.
Završili su Nemci sa tim kompletno. Srbija im je na 17. mestu, pri čemu je kod gledalaca 12). Što se tiče našeg polufinala, tu smo 9. mesto ( kod gledalaca 6). Evo konačnih rezultata:
![]()
Sto se tice Grcke los izbor treba da se okrenu svom zvuku a ne ka zapaduSlozio bih se. Ali Grci zbog dijaspore znaju da se provuku kao i obicno. Kamo srece znaci da ih vidim da lete kuci, da su u prvom, ispali bi samo tako.