ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Domaćin se spremio, a tu je i dobrodošlica na ukrajinskom jeziku.

2tVYYWI.jpg

kXfTjo4.jpg

LZz64ik.jpg

bKoErxb.jpg

SMP922v.jpg

ZdNmf8z.jpg

Izgleda da neće objavljivati raspored pojedinačnih proba ove godine. Neki španski mediji su kontaktirali organizatora jer se nedavno pojavio neki spisak, i oni odgovorili da neće objavljivati kad je koja inidividualna proba.

Super ovo izgleda posebno čokolada njam njam!
Inače dopada mi se kod Liverpula što će biti sigurno mnogo bolja Evrovzija nego u Torinu, vidi se baš da ih opet mnogo više interesuje i da se više trude, siguran sam da će stvari koje su bile amaterske u Torinu: kadriranje,scena i ostalo biti na neuporedivo višem nivou...

Izgleda da neće objavljivati raspored pojedinačnih proba ove godine. Neki španski mediji su kontaktirali organizatora jer se nedavno pojavio neki spisak, i oni odgovorili da neće objavljivati kad je koja inidividualna proba.
Bilo kakav potencijalni mikro ESC hajp i zvanično pronađen mrtav.

IMG_4564.gif

Marko sine opusti se, to se radi za naše dobro, da bismo mi bili u mnogo većem hajpu kao fanovi do prvog polufinala i da apsolutno ništa ili minimalno znamo do evrovzije, etoo zamisli da ukinu i kladjenje da vise ne postoji na evrovziju da nema više nijedne kladionice koja nam daje pravo da se kladimo oko pobednika, da bude kao za JESC? heh

Meni su obe tu negde, ne za vrh, ali dobre. :D
Mada u našem finalu možda bude neki poen svakako.

Godinu dana pre toga mi je bila top 3 favorita sa Barbarom, a sada mu dodje neka zlatna sredina haha, nit smrdi nit miriše

Nešto se sprema

Da nije ucestovao Maneskin bila bi mi prvo mesto a i bila bi na evrovziji na prvom mestu, jako retko se desi da top 2 kladionica, zatim moj licni top 2: 1.Italija 2. Francuska na kraju i budu upravo identican top 2 na Evrovziji, to se samo tada desilo verujem i nikada više.

Back