ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Ovako na slepo bi bas voleo da Loreen pobedi, Srbiju volim ali kako vreme odmice sve manje verujem u znacajan rezultat, a Mamu Šch ne volim ali mi je drago sto ce verovatno HR proci u finale.

Javni prevoz u Liverpulu:
the-eurovision-themed-train-is-ready-for-the-party-v0-o4ixtz0pixva1.jpeg

the-eurovision-themed-train-is-ready-for-the-party-v0-8l68lg5v2wva1.jpg

Bebi, meni ne smeta iskreno svako ima svoj ukus.
Jedini "problem" kao što mogu imati nekada sa nečijim stavom jeste, ukoliko mu se neke zanimljive i melodične pesme ne dopadaju, kao to je njima užas, prosek, ispod proseka horor, a od 40 ili ove godine skoro 40 pesama mu je najbolja pesma koja je jedna skroz tipična klasična prosečna pop pesmica koju apsolutno možeš čuti bili gde, u kafiću, u gradskom prevozu, radiu itd itd
Ovo ne govorim za njega već apsolutno za svakoga ko ima kritički stav kada neko iznese mišljenje i onda su mu Grčka i kiparska pesma favoriti, a bukvalno to su tipične američko-britanske pesmice koje se pevaju i slušaju već evo 20 godina ili koliko već..

Poslednje vidjenje finalista. Nema promena vise.
Azeri se mogu provući jedino ako budu petljali oko masovne nabavke kartica u zemljama koje glasaju iste večeri, u suprotnom evo nisam pametan ko će za onu limunadu da pusti koju poruku, pri tom žirija u polufinalima nema pa da se bace na podmićivanje kao što su ranije znali raditi, mislim generalno da su oni ove godine totalna 'ladovina i ne cimaju se previše oko prolaska i plasmana čim su uostalom onakvu anti-takmičarsku pjesmu poslali pa u fazonu šta bude biće...
Po meni su svakako jedan od sigurnijih ''ispadača'' u prvom polufinalu, realno ko će se sjećati anemičnih Bitls blizanaca nakon Loreen, plus iza njih idu Čehinje koje će ih zasjeniti ako iole ubodu adekvatan nastup, bukvalno će mnogima biti piš-pauza.
Portugal se ni meni nešto ne dopada ali kako se približava takmičenje sve više sam mišljenja da prolaze jer je jedna od najautentičnijih interpretacija i kompozicija, takođe žena sabija kako pjeva i iz nje vrišti višegodišnje iskustvo.
Sa ostalim finalistima iz prve kao i druge večeri se slažem.

U kom smislu iznenadjenje, da neće osvojiti poslednje mesto u svom polufinalu???

Pa da će proći.

Azerbejdžan je drugačija pjesma od ostalih, u moru bržih pjesama možda će se prosječnim gledaocima izdvojiti.

Za šta je skraćenica FSC?

Forum Song Contest, dobrodošao si da se priključiš. Naravno, ukoliko to želiš.

Nazad na temu sad, meni se Azerbejdžan dopada, ali u prvom polufinalu, mislim da nemaju skoro nikakve šanse. Da su u suprotnom, možda bi drugačije bilo, mada i tamo bi dosta toga moralo da se poklopi. Albaniju ne volim od početka.

Back