KONSTRUKTOR
Ekspert
Dobroo, nisam znao da nije žensko, a inače nisam ja ni napisao da je iz Srbije.1. Nije žensko
2. Nije iz Srbije, već iz S.Makedonije
Dobroo, nisam znao da nije žensko, a inače nisam ja ni napisao da je iz Srbije.1. Nije žensko
2. Nije iz Srbije, već iz S.Makedonije
Dakle, ko ti je favorit ove godine na ESC i za koga glasas?Mrmstruktor vs Konstruktor!
Kipar.Dakle, ko ti je favorit ove godine na ESC i za koga glasas?![]()
Bice upotpunjena kolekcija skroz na skroz.
I posle Perica glasa za pesme.Kipar.
U kom smislu iznenadjenje, da neće osvojiti poslednje mesto u svom polufinalu???Mislim da bi Azerbejdžan i Albanija mogli biti iznenađenja u polufinalima.
Azerbijan ni nastup ne moze pomoci Albanija lagano ulazi u finaleMislim da bi Azerbejdžan i Albanija mogli biti iznenađenja u polufinalima.
Azeri se mogu provući jedino ako budu petljali oko masovne nabavke kartica u zemljama koje glasaju iste večeri, u suprotnom evo nisam pametan ko će za onu limunadu da pusti koju poruku, pri tom žirija u polufinalima nema pa da se bace na podmićivanje kao što su ranije znali raditi, mislim generalno da su oni ove godine totalna 'ladovina i ne cimaju se previše oko prolaska i plasmana čim su uostalom onakvu anti-takmičarsku pjesmu poslali pa u fazonu šta bude biće...Poslednje vidjenje finalista. Nema promena vise.
Ispadaju obe zemlje 100%. Čak je veća šansa da Azeri prodju nego Albanija bukvalno...Azerbijan ni nastup ne moze pomoci Albanija lagano ulazi u finale
Pa ta pesma je moj ukus pogođen u centar, vidi se da nisi dugo na FSC-u.I posle Perica glasa za pesme.![]()
Za šta je skraćenica FSC?Pa ta pesma je moj ukus pogođen u centar, vidi se da nisi dugo na FSC-u.![]()
U kom smislu iznenadjenje, da neće osvojiti poslednje mesto u svom polufinalu???
Jako teško druže iz obe pesme nažalost vrišti NQ...Pa da će proći.
Za šta je skraćenica FSC?