ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Džaba im čist pod, ako glavni led ekrani pozadi imaju crne linije 😭

FupX5rdWAAMHoOm

Je l' se seća neko onog OCD momenta iz Diseldorfa kad je ekran odskakao za 1 cm tamo gde se spaja sa ostatkom? 😂😂

Aaaaa biće Nanne Gronvall i One more time u Liverpulu 🥰😍, ali ne vidim kada.. 🤔🤔
@Miloš jel si možda naišao negde na to gde i kada će oni tamo biti?

Attachments

• IMG-20230426-WA0001.webp
    IMG-20230426-WA0001.webp
    316.9 KB · Views: 6
Nanne će biti 07.05. sa Keiino..neeeee, ubiću se... 😭😭😭

A zanimljivo da gledanje prenosa finala u Euroklubu naplaćuju £27,75, a i u Evrovizijskom selu će se plaćati £15 (tamo je neki party pre prenosa).

• Sad
Reactions: Mrm
A zanimljivo da gledanje prenosa finala u Euroklubu naplaćuju £27,75, a i u Evrovizijskom selu će se plaćati £15 (tamo je neki party pre prenosa).
Uzeo sam za finale to u Village.. Samo kiša da ne pada.. Haha 😂

Sad vidim Lord of The Lost objavili da će biti besplatno 09.05. u 10 h ujutru, 300 ljudi može da uđe.. Kao neki matinee breakfast lmao.. Možda to bude cool, Lord of the Lost u 10 ujutru. 🤭🤭

Attachments

• IMG-20230426-WA0005.webp
    IMG-20230426-WA0005.webp
    153.9 KB · Views: 3
Last edited:
Joker Out će biti u EuroClubu 08.05. za tad još ima karata, ali ne znam.. 🤔 Za Charlotte Perelli veče je sve razgrabljeno odmah naravno.. 😭

Liverpul je bolji od Torina svakako.Koliko je Zitti e Buoni bila odlična pesma i pobedila potpuno zasluženo,s druge strane,toliko je organizacija Evrovizije koju je Italiji ta pesma donela,bila katastrofalna!

Eee to sam upravo i ja pomislio, pobednička pesma od benda Maneskin mi je možda i najjača pesma u istoriji ovog takmičenja, a Italija i 1991. godine i 2022. godine se kandidovala ozbiljno za 2 najlošije organizovana takmičenja u istoriji ESC-a.
Eto koliko njih zapravo ne zanima ovo takmičenje za razliku od San Rema.

Zašto bismo čekali da prodje ova godina da biso sudili o ovoj godini, prošla godina je bila tragična svakako, kakva god da bude ova, to ne menja činjenicu da je bila jeziva 2022. godina.

Svakako je izuzetno teško da bude gora od prošle, prošla godina je bila potpuni vašar, cirkus, amaterizam, kinetičko sunce uz sve to i bube leteće koje su izujedale našu Dušku u green room :D:ROFLMAO::ROFLMAO:

Makedonija potvrdila ucesce na junior Evroviziji. Da li to znaci da se vracaju 2024. Godine?

• Like
Reactions: Mrm
Back