ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Ne vredi, ja da te odobrovoljim sa vešću da je počeo da stiže CD, a tebi se opet nešto ne sviđa... :LOL:
E svasta... Ma meni se svidja generalno kako izgleda CD, samo zastavice da su ostavili, da bude kao sto je bilo 2016-2019 i to je to. Ni na sta drugo nemam zamerke.

• Love
Reactions: Mrm
@Lignjoslav kad pročitaju 09.05. da :rs: ide dalje, nakon dve sedmice nagomilanog stresa i raznih stvari koje su mu se motale po glavi zbog ESC:

ruslana-%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%82%D1%8C%D1%81%D0%BE%D0%BD.gif

jel tacna vest da ce specijalni gost na esc biti Zara Larsson jel zna neko zna informaciju

Video sam na instagramu da je Sofi Elis Bekstor reklamirala Evroviziju. Bože, da li još neko prati tu britansku podrumaru sa potencijalom ko ja?

09., 11. i 13.05.
Slovima: DEVETI, JEDANAESTI I TRINAESTI MAJ!
Radujemo se 9. i 13. maja, a 11. maja nećemo verovatno ni gledati, samo bacimo pogled na rezultate, pošto je to polufinale bitno kao Libanska 3. liga u košarci :ROFLMAO: :LOL: :LOL: :LOL:

Inače Mrme druže nisi mi odgovorio koliko puta dnevno ili hajde lakše možda mesečno slušaš pesmu Austrije?

Kontam da sigurno čuješ Austriju makar 10 puta dnevno, po tvojim postovima nema šanse manje od toga :ROFLMAO:

Back