Ja nisam siguran, ali mislim da ce sutra na tiktoku biti neki isečci od 30 sec i to je to.Jel neko skapirao da li ćemo na kraju dobiti isečke sa prve i druge probe na njihovom YT kanalu ili jok?
nek bude kao prosle godine prve na tik toku druge na youtobe nemoj na tik tok sveJa nisam siguran, ali mislim da ce sutra na tiktoku biti neki isečci od 30 sec i to je to.
Prva proba isecci na tiktoku, druga proba na YTJel neko skapirao da li ćemo na kraju dobiti isečke sa prve i druge probe na njihovom YT kanalu ili jok?
Jeste, sad čeka Titanik da isplovi iz luke..Da li je otputovao Luka konačno, juče je bila ta svečanost, ali i Konstrakta sećam se je 2-3 dana nakon toga otputovala tek, da li je Luka otputovao ima li slika sa aerodroma i kada je njegova proba sutra ili u ponedeljak?
Gledao sam, ali ne vidim snimke i slike?Jeste, sad čeka Titanik da isplovi iz luke..![]()
Sve se slažem, bravoo, samo izbaci Portugal!View attachment 5785
Godinu dana kasnije mi je užasna nepravda da De Diepte nije završila u top 10 prošle godine a Moldavija, Grčka, Portugalija, Norveška i Velika Britanija jesu![]()
isto mnogo bolja pesma nego ova uspavanka iz 2023View attachment 5785
Godinu dana kasnije mi je užasna nepravda da De Diepte nije završila u top 10 prošle godine a Moldavija, Grčka, Portugalija, Norveška i Velika Britanija jesu![]()
Bili bi glupi kad ne bi uradili ništa sa 30 "dodatnih" sekundi koje imaju da budu na sceni.Alessandra je stupila na scenu. Koliko sam skapirao iz onog sto sam procitao nastup je isti kao sa mgp-a, sto je po mom misljenju sasvim dovoljno za sjajno otvaranje esc-a. HER NAME IS ....