ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Jel neko skapirao da li ćemo na kraju dobiti isečke sa prve i druge probe na njihovom YT kanalu ili jok?

Jel neko skapirao da li ćemo na kraju dobiti isečke sa prve i druge probe na njihovom YT kanalu ili jok?
Ja nisam siguran, ali mislim da ce sutra na tiktoku biti neki isečci od 30 sec i to je to.

Ja nisam siguran, ali mislim da ce sutra na tiktoku biti neki isečci od 30 sec i to je to.
nek bude kao prosle godine prve na tik toku druge na youtobe nemoj na tik tok sve

Da li je otputovao Luka konačno, juče je bila ta svečanost, ali i Konstrakta sećam se je 2-3 dana nakon toga otputovala tek, da li je Luka otputovao ima li slika sa aerodroma i kada je njegova proba sutra ili u ponedeljak?

• Angry
Reactions: Mrm
@KONSTRUKTOR Prati srpsku temu, tamo smo pisali o tome. Uveliko su stigli u Liverpul.

Da li je otputovao Luka konačno, juče je bila ta svečanost, ali i Konstrakta sećam se je 2-3 dana nakon toga otputovala tek, da li je Luka otputovao ima li slika sa aerodroma i kada je njegova proba sutra ili u ponedeljak?
Jeste, sad čeka Titanik da isplovi iz luke.. 😌

3DA19F2B-767B-4800-95FB-C64D47DD6F3D.webp

Godinu dana kasnije mi je užasna nepravda da De Diepte nije završila u top 10 prošle godine a Moldavija, Grčka, Portugalija, Norveška i Velika Britanija jesu 😭

View attachment 5785

Godinu dana kasnije mi je užasna nepravda da De Diepte nije završila u top 10 prošle godine a Moldavija, Grčka, Portugalija, Norveška i Velika Britanija jesu 😭
Sve se slažem, bravoo, samo izbaci Portugal!
Oni definitivno JESU zaslužili ne samo top 10 nego i mnogoo mnogoo više, genijalna i predivna pesma, zaista jedna od lepših koje sam čuo i kvalitetnijih..

Alessandra je stupila na scenu. Koliko sam skapirao iz onog sto sam procitao nastup je isti kao sa mgp-a, sto je po mom misljenju sasvim dovoljno za sjajno otvaranje esc-a. HER NAME IS ....

Stočići u green room-u su u obliku srca :)

Foto: Corinne Cumming / EBU

m0TDt8S.jpg

Alessandra je stupila na scenu. Koliko sam skapirao iz onog sto sam procitao nastup je isti kao sa mgp-a, sto je po mom misljenju sasvim dovoljno za sjajno otvaranje esc-a. HER NAME IS ....
Bili bi glupi kad ne bi uradili ništa sa 30 "dodatnih" sekundi koje imaju da budu na sceni.

Back