svaka ti čast na ovom ukusu…Favoriti iz NF 2023 za sada:
Fifi - "Stop"
Gala Dragot - "T'inquiète"
Hana Mašić - "Nesreća"
Søren Torpegaard Lund - "Lige her"
Linalakk & Bonzo - "Aeg"
Kuumaa - "Ylivoimainen"
Celebs - "Doomsday dancing"
Public Image Ltd - "Hawaii"
Gabrielius Vagelis - "Šauksmas"
Justs - "Strangers"
Surorile Osoianu - "Bade, bădişor, bădiţă"
Tiril Breisland - "Break it"
Lara Li - "Funâmbula"
Amia - "Puppet"
Alice Wonder - "Yo quisiera"
TVORCHI - "Heart of steel
Ma zreb uopste vise nije merilo…Moje 3 sa tri ex yu zemlje plus Austrija u tom polufinalu pa su ispale…dok Hurricane bile u polufinalu sa zemljama koje tradicionalno ne daju bodove Srbiji, bukvalno smo bili sami, pa su prosle u finaleSve u svemu jedva cekam. Veceras se bar mogu igrati zrebanja (da, imam papirice sa imenima zemalja jos odavno, zrebanja sam se igrao za PC igrice SP 2006 i EP 2008) pa da vidim kako bi to ispalo.
Najveca zelja: prvo polufinale, s nama da su jos i Hrvatska i Slovenija, pa onda iz sesira dva![]()
i
, iz sesira 3
![]()
![]()
, iz sesira 4
![]()
i
, iz sesira 5
![]()
i
, a da od direktnih finalista u nasem glasaju kao 2018. sto je bilo
![]()
i
. Ali Boze moj, neka bude kako bude, najveca zelja mi je prvo polufinale a posle nek bude sta bude.
![]()
Ukrajinci imaju preca posla trenutno, organizacija muzickog festivala ni u malom mozgu…Sličnost ovog logoa sa onim u Kijevu 2017. nije nimalo slučajna,Ukrajina je uključena u organizaciju ovog ESC-a gotovo podjednako kao da se održava u Kijevu,iako zapravo nije.
S jedne strane da, bitna je pjesma, ali ne zaboravimo da su, kad se oni rogobatni procenti pretvore u poene, Moje 3 bile u top 10 publici u Malmeu. Dakle, prošle bi u novom sistemu, a i eno Albanija prošle godine je dokaz - ni 50 bodova nije imala a bila je među 10 po publici, a ove godine samo publika odlučuje tako da je svakako bolje imati neke 'sigurne' bodove, svaki je bitan, jer je i Srbija sama ispala za svega 3 boda u Kijevu.Ma zreb uopste vise nije merilo…Moje 3 sa tri ex yu zemlje plus Austrija u tom polufinalu pa su ispale…dok Hurricane bile u polufinalu sa zemljama koje tradicionalno ne daju bodove Srbiji, bukvalno smo bili sami, pa su prosle u finale