ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Favoriti iz NF 2023 za sada:

:al: Fifi - "Stop"
:be: Gala Dragot - "T'inquiète"
:hr: Hana Mašić - "Nesreća"
:dk: Søren Torpegaard Lund - "Lige her"
:ee: Linalakk & Bonzo - "Aeg"
:fi: Kuumaa - "Ylivoimainen"
:is: Celebs - "Doomsday dancing"
:ie: Public Image Ltd - "Hawaii"
:lt: Gabrielius Vagelis - "Šauksmas"
:lv: Justs - "Strangers"
:md: Surorile Osoianu - "Bade, bădişor, bădiţă"
:no: Tiril Breisland - "Break it"
:pt: Lara Li - "Funâmbula"
:ro: Amia - "Puppet"
:es: Alice Wonder - "Yo quisiera"
:ua: TVORCHI - "Heart of steel

Favoriti iz NF 2023 za sada:

:al: Fifi - "Stop"
:be: Gala Dragot - "T'inquiète"
:hr: Hana Mašić - "Nesreća"
:dk: Søren Torpegaard Lund - "Lige her"
:ee: Linalakk & Bonzo - "Aeg"
:fi: Kuumaa - "Ylivoimainen"
:is: Celebs - "Doomsday dancing"
:ie: Public Image Ltd - "Hawaii"
:lt: Gabrielius Vagelis - "Šauksmas"
:lv: Justs - "Strangers"
:md: Surorile Osoianu - "Bade, bădişor, bădiţă"
:no: Tiril Breisland - "Break it"
:pt: Lara Li - "Funâmbula"
:ro: Amia - "Puppet"
:es: Alice Wonder - "Yo quisiera"
:ua: TVORCHI - "Heart of steel
svaka ti čast na ovom ukusu…😂😂

Zapravo, iz prvog šešira nam samo ne odgovara da budemo sa Albanijom, ove ostale kombinacije su sve ok, mada se i dalje nadam da idu sve 3 ex Yu zajedno. Još kad bi uz to mogle Australija, Malta, i ovamo Fra, Ger i Ita, bilo bi sjajno 😂

Sve u svemu jedva cekam. Veceras se bar mogu igrati zrebanja (da, imam papirice sa imenima zemalja jos odavno, zrebanja sam se igrao za PC igrice SP 2006 i EP 2008) pa da vidim kako bi to ispalo.

Najveca zelja: prvo polufinale, s nama da su jos i Hrvatska i Slovenija, pa onda iz sesira dva :se: :fi: i :au:, iz sesira 3 :ge: :lv: :il:, iz sesira 4 :cy: :mt: i :sm:, iz sesira 5 :nl: :cz: i :pl:, a da od direktnih finalista u nasem glasaju kao 2018. sto je bilo :fr: :de: i :it:. Ali Boze moj, neka bude kako bude, najveca zelja mi je prvo polufinale a posle nek bude sta bude. 🙏🏻🙏🏻

Sve u svemu jedva cekam. Veceras se bar mogu igrati zrebanja (da, imam papirice sa imenima zemalja jos odavno, zrebanja sam se igrao za PC igrice SP 2006 i EP 2008) pa da vidim kako bi to ispalo.

Najveca zelja: prvo polufinale, s nama da su jos i Hrvatska i Slovenija, pa onda iz sesira dva :se: :fi: i :au:, iz sesira 3 :ge: :lv: :il:, iz sesira 4 :cy: :mt: i :sm:, iz sesira 5 :nl: :cz: i :pl:, a da od direktnih finalista u nasem glasaju kao 2018. sto je bilo :fr: :de: i :it:. Ali Boze moj, neka bude kako bude, najveca zelja mi je prvo polufinale a posle nek bude sta bude. 🙏🏻🙏🏻
Ma zreb uopste vise nije merilo…Moje 3 sa tri ex yu zemlje plus Austrija u tom polufinalu pa su ispale…dok Hurricane bile u polufinalu sa zemljama koje tradicionalno ne daju bodove Srbiji, bukvalno smo bili sami, pa su prosle u finale

I Eurovision.tv okačio fotku

FB_IMG_1675099335725.webp

Sličnost ovog logoa sa onim u Kijevu 2017. nije nimalo slučajna,Ukrajina je uključena u organizaciju ovog ESC-a gotovo podjednako kao da se održava u Kijevu,iako zapravo nije.

Sličnost ovog logoa sa onim u Kijevu 2017. nije nimalo slučajna,Ukrajina je uključena u organizaciju ovog ESC-a gotovo podjednako kao da se održava u Kijevu,iako zapravo nije.
Ukrajinci imaju preca posla trenutno, organizacija muzickog festivala ni u malom mozgu…

Pa ovakav neki slični logo je imao i JESC ove godine ako pamtim dobro

Ma zreb uopste vise nije merilo…Moje 3 sa tri ex yu zemlje plus Austrija u tom polufinalu pa su ispale…dok Hurricane bile u polufinalu sa zemljama koje tradicionalno ne daju bodove Srbiji, bukvalno smo bili sami, pa su prosle u finale
S jedne strane da, bitna je pjesma, ali ne zaboravimo da su, kad se oni rogobatni procenti pretvore u poene, Moje 3 bile u top 10 publici u Malmeu. Dakle, prošle bi u novom sistemu, a i eno Albanija prošle godine je dokaz - ni 50 bodova nije imala a bila je među 10 po publici, a ove godine samo publika odlučuje tako da je svakako bolje imati neke 'sigurne' bodove, svaki je bitan, jer je i Srbija sama ispala za svega 3 boda u Kijevu.

Back