ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

@Majsta94

Jbt koliko je to jezivo, kad shvatim da bi sa sadašnjim načinom glasanja Moje 3 prošle dalje.. 😱😱😱
I zašto stalno moramo biti u finalu.. Ako nešto ne valja, nije za finale i kraj.. Ne treba po svaku cenu da ide dalje..

S jedne strane da, bitna je pjesma, ali ne zaboravimo da su, kad se oni rogobatni procenti pretvore u poene, Moje 3 bile u top 10 publici u Malmeu. Dakle, prošle bi u novom sistemu, a i eno Albanija prošle godine je dokaz - ni 50 bodova nije imala a bila je među 10 po publici, a ove godine samo publika odlučuje tako da je svakako bolje imati neke 'sigurne' bodove, svaki je bitan, jer je i Srbija sama ispala za svega 3 boda u Kijevu.
I to za tri poena koje smo dali Danskoj, a oni bili 10.

Ma zreb uopste vise nije merilo…Moje 3 sa tri ex yu zemlje plus Austrija u tom polufinalu pa su ispale…dok Hurricane bile u polufinalu sa zemljama koje tradicionalno ne daju bodove Srbiji, bukvalno smo bili sami, pa su prosle u finale
Znam znam znam. Ali mi je opet zanimljivo.

Sve mi se cini da ce na kraju Srbija biti u prvom, a Hrvatska i Slovenija u drugom.

Sve u svemu, navijam za to prvo polufinale, da se nastavi tradicija da Srbija bude u prvom u godini pre prestupne (2011, 2015, 2019).

Pa zato biramo pesme koje će ići u finale i koje mogu ostvariti najbolji rezultat, što smo od 2018. radili kako treba.
Potpis.

Svakako da mora da bude u finalu, to je ono sto se najmanje ocekuje od našeg predstavnika na ESC 😉
Meni je pre svega to najbitnije jos od ispadanja Tijane Bogicevic, a u finalu kako bude. I nikako nisam bio razocaran rezultatima od 2018. do danas.

Ković za Britaniju, Maksim za Belgiju... Plus Srbija, a našli bismo još nekoga 😂

Pitao sam Kovica prosle godine da li bi zeleo da nastupa na evroviziji i rekao je da ga to ne zanima :(

Možda je kao Luka Blek

A Koviću bi dobro došlo da se promoviše malo

Back