ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Ma sledeće godine ide Mile Kitić, Baja Mali Knindža, Stoja, možda i Ceca ili Jeca....

P.s A može i brat Stojke sa bičem...pa kad zamahne ima da pljušte 12 i od žirija i od publike...!

Rumba bi sigurno i usla u finale i osvojila vise poena. Kao glup vam tekst bio, a gle Poljska kako se proslavila zvezdetina.

Na kraju mi i nije toliko žao jer Šveđani vole evroviziju i napraviće sjajno izdanje sledeće godine. Pričali ste da sam delulu, ali da je tatu pevala Iru za Gruziju ili i za Švedsku sa istim nastupom i sve, ne bi pobedila.
Da je Loreen pevala Echo za Švedsku sa Irinim nastupom, možda ne bi pobedila ali bi bila u top 3.
Nije do pesme, ali jednostavno pogodila se država + izvođač

Ma muka mi je što Šveđani su u ljubavi sa Evrovizijom.

Ja ne mogu da prestanem da se čudim. Pa u kom paralelnom univerzumu Estonija sa Alikom u 10
Pa besprekorno je otpevala pesmu sa snaznom porukom i melodijom, animaciju su bile prelepe, fora sa klavirom, cak se i kretala po bini i imala neke pokrete i koreografiju. To je recept za uspeh kod zirija i izvukla je top 5.

Ja bih najviše voleo Željka interno da izaberemo sledeće godine. Samo da se ne farba, nego da lepo pokaže sede. Deda!

Back