ljudi očekuju određene stvari od Srbije po pitanju stila muzike, nastupa itdLuke Black je loše otpjevao, bio je tih i nejasan. Koncept vrlo čudan.
Trebao je ići onaj što je bio 2. na PZE.
Ok, sad možemo opet ljubav je musaka.ljudi očekuju određene stvari od Srbije po pitanju stila muzike, nastupa itd
E ne može, baš smo u inat poslali Lukea! I neka smo ljubili beton, makar je bilo dostojno
Balos bi bio Belgija fazonSledeće godine za nas samo Princ dolazi u obzir sa Cvetom sa istoka 2.0. Nikakvi Baloši ili šta ti ja znam!!
Ostavićemo cvet sa istoka 2.0 u 2007. godini, hvala.Sledeće godine za nas samo Princ dolazi u obzir sa Cvetom sa istoka 2.0. Nikakvi Baloši ili šta ti ja znam!!
Turbo pravoslavni zaokret!Sledeće godine za nas samo Princ dolazi u obzir sa Cvetom sa istoka 2.0. Nikakvi Baloši ili šta ti ja znam!!
Luke Black je loše otpjevao, bio je tih i nejasan. Koncept vrlo čudan.
Trebao je ići onaj što je bio 2. na PZE.
Baloš bi bio NQ fazonBalos bi bio Belgija fazon
setio sam se da su Estonci mogli da pošalju ovo umesto ove metiljave. Nije mi dobro...Ma idemo u zonu komfora kao Estonci sto inace rade. Saljemo ono sto nam je najsigurnije i dijaspora se aktivira.
Tih godina smo sto se kaze kidali na ESC, a sada reklo bi se i ne bas.Ostavićemo cvet sa istoka 2.0 u 2007. godini, hvala.