ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Ovo 24. mesto sa inostranom medijskom pokrivenošću, ogromnom podrškom fanova i poenima žirija Islanda, Italije i Grčke vredi više nego bilo kakvo 17. mesto koje smo prethodno ostvarili. Napravili smo ogroman iskorak napred i mislim da se vraćati nazad nećemo

Ovo 24. mesto sa inostranom medijskom pokrivenošću, ogromnom podrškom fanova i poenima žirija Islanda, Italije i Grčke vredi više nego bilo kakvo 17. mesto koje smo prethodno ostvarili. Napravili smo ogroman iskorak napred i mislim da se vraćati nazad nećemo
Ovo što ti kažeš je logično razmišljanje, a na RTS-u je to strogo zabranjeno. U Takovskoj logika magično nestaje.

Televote

Finland 376
Sweden 243
Norway 216
Ukraine 189
Israel 185
Italy 174
Croatia 112
Poland 81
Moldova 76
Albania 59
Cyprus 58
Belgium 55
Armenia 53
France 50
Lithuania 46
Slovenia 45
Czechia 35
Switzerland 31
Estonia 22
Australia 21
Austria 16
Portugal 16
Serbia 16
Germany 15
UK 9
Spain 5

Mislim da mozemo reci da nismo imali konkurentnu pesmu. Puno boljih pesama je bilo to je cinjenica.
Al dobro, flop sam nekako naslucivao, al bas da dijaspora da otkaz to znaci da pod hitno moramo da saljemo srpske stvari. 😂
I naravno da je CATCHY to je must have u pesmi.

Bojim se da cemo se vratiti nazad u 2000e.

Meni je najviše bilo čudno za Izrael da bude tako visoko kod žirija. Drago mi je zbog Italije, moja omiljena pesma ove godine i naravno žao mi Luke, ipak sam se nadao mnogo boljem rezultatu.

Ovo što ti kažeš je logično razmišljanje, a na RTS-u je to strogo zabranjeno. U Takovskoj logika magično nestaje.
Ma nema uopšte naznaka da RTS razmišlja o odustajanju, niti da je javnost tako raspoložena... A ovo za PZE ove godine što je bio sukob je bila predstava, tu ničeg ozbiljnog nema

Back